Răspunsul Ministerului Sănătății la petiția înaintată de mămicile din TULCEA

Răspunsul Ministerului Sănătății la petiția înaintată de mămicile din TULCEA(669)


Ministerul Sănătății a transmis un mesaj mămicilor care au semnat petiția referitoare la solicitarea acestora privind aducerea unor medici la secția de pediatrie a Spitalului Județean Tulcea.

Potrivit reprezentanților ministerului petiția a fost redirecționată către Consiliul Județean Tulcea în vederea analizei aspectelor semnalate și a identificării modalităților legale de soluționare.

„Concluziile analizei vă vor fi comunicate de către reprezentanții acestei instituții. Menționăm că autoritatea competentă în soluționarea petiției dumneavoastră este Consiliul Județean Tulcea”, este răspunsul transmis de Ministerul Sănătății la petiția înaintată de mămicile din Tulcea.

Vă reamintim că părinţii din Tulcea au lansat pe 7 noiembrie o nouă petiţie online prin care cer medici pentru Secţia de Pediatrie. Aceasta funcţionează cu un singur medic de un an de zile.

Ajutorul medical este asigurat în regim de urgenţă doar în intervalul orar 8-14, în restul timpului urgenţele fiind redirecţionate către judeţele învecinate, respectiv Constanţa şi Galaţi. Părinţii au organizat două proteste în stradă la diferenţă de un an, dar soluţiile nu au aparut.
jooble.org