AJOFM oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania!

AJOFM oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania!(1303)


Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, prin serviciul de ocupare EURES Romania, oferă 800 locuri de muncă vacante (500 de femei și 150 de cupluri) în Spania, pentru munca sezonieră, la recoltat căpşuni (sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp; nu se solicită experință; nu se solicită limbă străină).

Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Tulceadin strada Grigore Antipa, nr.10, etj I, camera 107, tel 0240 512 298 si la Punctele de lucru din Macin si Babadag pana la data de 1 decembrie 2016.

La selectie vor putea participa doar persoanele care sunt inregistrate in baza de date a AJOFM Tulcea, Compartiment EURES, ca persoane aflate in cautarea unui loc de munca in strainatate.

ATENȚIE!  Selectia persoanelor inscrise se va desfasura la Slobozia (judetul Ialomita). Data și locul de desfășurare vor fi comunicate ulterior, informează AJOFM Tulcea.
jooble.org