Cum vor vota locuitorii Republicii Moldova la alegerile prezidențiale (NUMEROLOGIE)

Cum vor vota locuitorii Republicii Moldova la alegerile prezidențiale (NUMEROLOGIE)(4648)


Moldova și-a declarat independența față de Uniunea Sovietică la data de 27 august 1991, după ce, în luna mai a aceluiași an, numele țării a fost schimbat din R.S.S. Moldova în Republica Moldova. Istoria Republicii Moldova din acea vreme nu a fost lipsită de violențe și dramatism. Deși independentă de URSS din 1991, forțe rusești au rămas în teritoriul de la est de Nistru pentru a apăra populația slavă, în principal formată din ucraineni, ruși și bulgari. Mircea Snegur a fost primul președinte al unei Moldove independente, asumându-și această funcție din 23 mai 1991 și până în 1 decembrie 1996. Petru Lucinschi a fost următorul președinte până la data de 4 aprilie 2001. Au urmat Vladimir Voronin care a fost președintele Republicii Moldova până în luna septembrie 2009. Din 11 septembrie 2009 și până pe 28 decembrie 2011 s-a desfășurat interimatul lui Mihai Ghimpu care a fost înlocuit de Marian Lupu, tot președinte interimar, până pe 23 martie 2012. Nicolae Timofti este președintele Republicii Moldova până la data validării noului președinte al țării, după cel de al II-lea tur de scrutin care se va desfășura pe 13 noiembrie 2016. Este prima dată, din anul 2000, când cetățenii își vor alege prin vot direct președintele.

 

Numerologia nu are culoare politica. Ea nici nu laudă, nici nu critică și nici nu pedepsește. Numerologia ne arată cum sunt cei de lângă noi și ne invață, daca vrem sa înțelegem, cum să conviețuim cu cei de lângă noi. Dacă ne mai interesează, daca mai vrem. Funcție de vibrația fiecărei zile ne putem programa activitățile în așa fel încât totul să decurgă bine, să nu avem surprize neplăcute, să evităm decepțiile și să fim eficienți în activitățile desfășurate. Vibrația unei localități ne va influența starea de spirit și acțiunile pe parcursul staționării pe teritoriul acesteia. Putem calcula perioada cea mai bună pentru o localitate sau pentru o persoană, funcție de data înființării localității sau a datei de naștere a unei persoane. Numele unei unități administrativ- teritoriale va influența comportamentul general al locuitorilor ei.

 

Numele țării, Republica Moldova, are o vibrație 7. Comportamentul moldovenilor este diferit.

Se vor comporta ca fiind încăpățânați, uneori sceptici, înclinați către spiritualitate, greu de convins, greu de înțeles. Ei vor și împreună cu alții dar și singuri în același timp. Uneori este dificil să înțelegi ce anume vor cu adevărat.

 

Data declarării independenței Republicii Moldova este data de naștere a țării și va influența, prin vibrația sa, evenimentele și activitatea desfășurate pe teritoriul ei. Numele său este important pentru că vibrația acestuia va condiționa trăirile, angoasele sau realizările celor ce se află acolo temporar sau permanent. Ne putem simți bine sau nu, ne putem acomoda sau nu, putem avea parte de ceea ce înseamnă evoluție financiară sau spirituală funcție de compatibilitatea sau incompatibilitatea cu numele fiecărei locații în parte.

 

27 august 1991este data care se calculează pentru nașterea Republicii Moldova.

Cifra destinului acestei țări este 1, ceea ce însemnă că moldovenii sunt orgolioși, independenți, nu acceptă ordine, nu se supun, sunt încăpățânați și devin agresivi când altcineva se amestecă în problemele lor.

Cifra zilei de naștere, 27, a Republicii Moldova, a doua ca și importanță, ne destăinuie că aceiași moldoveni, locuitori ai Republicii Moldova, sunt oameni buni, fraterni, generoși, loiali, împovărați mereu de grijile apropiaților.

 

Personalitatea locuitorilor Republicii Moldova are o vibrație 8.

Sunt adevărați războinici, neiertători, neîndurători, aprociază loialitatea și pedepsesc aspru trădarea.

Energici, cinstiți și nerăbdători sunt puternici, organizați, mărinimoși cu prietenii dar nemiloși cu cei care săvârșesc acte potrivnice țării.

Își fixează obiective clare, sunt buni strategi, capabili să îndure orice neajunsuri pentru îndeplinirea planurilor.
Scopul acestora ar trebui să fie lupta pentru independență, loialitatea, patriotismul și eficiența- asta pentru că cifra obiectivelor Republicii Moldova este 8.

Dacă din diverse motive această cifră a obiectivelor nu este respectată se pot porni ghinioanele și necazurile peste umerii moldovenilor și ai țării.

 

Ziua de 13 noiembrie 2016 are pentru Republica Moldova o vibrație personală 5.

Este ziua unei schimbări radicale, în care dorința de libertate este mare.

Moldovenii vor fi curajoși și adaptabili, aventuroși, convingători.

Va fi o zi în care cu greu se vor putea deosebi trădătorii, o zi imprevizibilă, schimbătoare, o zi propice politicienilor. Se vor cheltui mulți bani în această zi, se va face risipă de vorbe și de resurse financiare.

Moralitatea nu este neapărat o caracteristă a acestei zile, vor fi scăpări, va exista un soi de superficialitate care poate influența decisiv viitorul țării ți al moldovenilor.

 

Vibrația universală a zilei de 13 noiembrie 2016 (adică acea vibrație care ne influențează pe toți, indiferent de nume, dată de naștere sau locație) este 6.

Mai multă seriozitate și mai multă implicare.

Dorința de conciliere și o oarecare indecizie vor fi predominante.

Ușor depresivi și certăreți vom fi vanitoși dar și tiranici cu cei apropiați (toți, indiferent de naționalitate).

 

Rezumând putem afirma (ca urmare a calculelor numerologice) că moldovenii vor vota cu responsabilitate schimbarea.

Unii își vor asuma inclusiv gestul trădării.

Printre cei bine intenționați se vor infiltra cu ușurință indivizi care, prin demersurile lor, vor influența acțiunile celor mai puțin atenți la detalii.

Există riscul unei încercări a denaturării realității.
 
jooble.org