Bogdan Huțucă: Știu unde ar trebui schimbată legislația financiar-bugetară pentru a sprijini dezvoltarea mediului privat

Bogdan Huțucă: Știu unde ar trebui schimbată legislația financiar-bugetară pentru a sprijini dezvoltarea mediului privat(466)


Candidatul PNL Constanța pentru Camera Deputaților, Bogdan Huțucă, consideră că experiența profesională l-a ajutat să cunoască problemele legislației finaciar-bugetar și că se va lupta în legislativ astfel încât să elimine haosul birocratic.

Candidatul liberal a declarat că unul dintre primele proiecte pe care le va prezenta Comisiei de Buget din Camera Deputaților are în vedere reproiectarea sistemului actual de deduceri de bază, care să permită angajaților și angajatorilor, prin facilități fiscale, să se dezvolte într-un ritm normal. 

 

Acesta mai consideră că incompetența și corupția afectează modul cum funcționează administrația publică și Parlamentul României. Însă situația se poate schimba.

Dacă românii vor ieși la vot în număr cât mai mare pe 11 decembrie și vor trimite în Parlament oameni competenți, fără probleme în justiție, există șansa ca încrederea în legislativ să crească”, susține liberalul.

 

Bogdan Huțucă îndeamnă constănțenii să se informeze cu privire la ofertele electorale și să meargă la vot pe 11 decembrie, deoarece „schimbarea începe cu noi înșine”.

 

Candidatul PNL Constanța la Camera Deputaților, Bogdan Huțucă, are o experiență amplă în domeniul financiar.

Acesta și-a început cariera în 1991 în cadrul ANAF Eforie. În ultimii 10 ani, Bogdan Huțucă a ocupat funcții importante în domeniul finanțelor publice, cum ar fi: subsecretar de stat (2005-2007) sau director executiv ANAF Constanța (2007-2013). 
jooble.org