CUM SE DUCE TOTUL DRACU. O COMEDIE PENTRU CEI CARE IUBESC!

CUM SE DUCE TOTUL DRACU. O COMEDIE PENTRU CEI CARE IUBESC!(817)


 Harlequin Mamaia prezintă un spectacol plin de umor, recomandat tuturor celor care au simțit sau încă simt fiorii dragostei – pentru că e bine să te bucuri de ceea ce ai, atunci când ai! “Cum se duce totul dracu’“

Pe lângă lucrurile frumoase dintr-o relație, viața în doi înseamnă o adevărată luptă dusă pentru… nimic!

Pentru că și în cuplu te poți simți în competiție și-atunci scoți toate armele pentru a demonstra cine-i mai mare și mai tare în orgoliu.

Probabil nu vom afla niciodată cine va câștiga această bătălie a sexelor, dar spectacolul „Cum se duce totul dracu’” îți va arăta cum și unde se desfășoară adevăratul război de gherilă.

Bazat pe un text contemporan scris de Mihai Ignat, spectacolul a fost creat integral de cei doi protagoniști – Ioana Chelmuș și Florin Frățilă. Aceștia se declară fascinați de subiectul dragostei ca un câmp de luptă și promit un spectacol cu adevărat amuzant.

Un spectacol care binedispune si care totodata confrunta. Te pune pe ganduri, te provoaca sa reflectezi asupra relatiei tale prezente sau trecute si sa-ti doresti o dragoste eterna, fara defecte, fara lupte.

JOI, 10 NOIEMBRIE, ORA 21.00, la Harlequin Mamaia.

Rezervari la 0766 400 181. Pret bilet: 35 lei.

Eveniment sustinut de: Magic FM, X-Printing, Libraria Carturesti Constanta, Constanta News, Maritimo, Telegraf si Cuget Liber.
jooble.org