Liderii PNL Constanța și-au exprimat susținerea pentru un viitor guvern condus de Dacian Cioloș

Liderii PNL Constanța și-au exprimat susținerea pentru un viitor guvern condus de Dacian Cioloș(842)


Premierul Dacian Cioloș a participat miercuri la Consiliul Național al Partidului Național Liberal, unde a fost validat în unanimitate drept propunerea PNL pentru funcția de prim-ministru după alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Reacțiile liberalilor constănțeni nu au întârziat să apară. Președintele Filialei PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, este de părere că „PNL are, în persoana lui Dacian Cioloș, un candidat onest și profesionist pentru funcția de premier”.

La rândul său, vicepreședintele PNL Constanța, Robert Boroianu, candidat pentru Camera Deputaților, consideră că ceea ce îi leagă pe liberali de premierul Dacian Cioloș este un set de valori și principii comune:

„PNL l-a validat pe Dacian Cioloş drept candidat pentru funcția de premier pentru că avem aceleași valori și principii: cinste, integritate, seriozitate”.

De asemenea, managerul de campanie al PNL Constanța, consilierul județean George Muhscină, a subliniat că votul acordat lui Dacian Cioloș reprezintă continuarea eforturilor liberale de a schimba clasa politică:

Partidul Național Liberal, prin validarea lui Dacian Cioloş pentru funcția de premier după alegerile din 11 decembrie, a făcut o mișcare curajoasă și promiţătoare, izvorâtă din dorința de schimbare reală a clasei politice și a modului în care se face politică în România”.

Liberalii mai susțin că desemnarea lui Cioloș premier este un pas către o Românie normală:

Validarea lui Dacian Cioloş de către PNL pentru funcția de premier reprezintă pasul spre o normalizare a României. Împreună le vom oferi românilor ocazia să trăiască într-o țară prosperă, condusă de oameni cinstiți”, apare scris pe pagina de Facebook a liberalilor constănțeni.
jooble.org