Miza PSD în cazul Palatului Copiilor este electorală

Miza PSD în cazul Palatului Copiilor este electorală(979)


Consilierul județean George Muhscină, managerul de campanie al PNL Constanța, a declarat ieri că PSD acționează sub semnul populismului în cazul Palatului Copiilor și că de fapt miza administrației PSD a fost acapararea a 11,8 ha de teren. 
  
Solicitarea era înaintată către Ministerul Tineretului și Sportului iar imobilul aparține Ministerului Educației. Nici nu sunt menționate toate clădirile și nici cele 11,8 ha. Miza administrației PSD a fost de fapt aceasta. S-au luptat până acum, au tot încercat prin inspectorat și altele pentru a mai putea smulge o halcă, iar acum pretind că vor binele Palatului Copiilor”, a precizat liderul PNL Constanța.

George Muhscină a subliniat că din cauza incompetenței PSD, Consiliul Județean va trebui să returneze fonduri europene ce va însemna un deficit cumplit pentru administrația constănțeană.

Subiectul cu Palatul Copiilor este folosit în scop electoral. În primul rând, Consiliul Județean are buget anul acesta doar pentru salarii, iar la anul va fi dificil! PSD-ul invocă moștenirea grea care a pornit tot de la ai lor. La anul trebuie rambursat tot ce s-a luat de la fondurile europene și nu s-a dus la bun sfârșit. Toți banii aceia vor trebui dați înapoi. Va fi un deficit cumplit”, a mai declarat consilierul județean George Muhscină.
 
jooble.org