Robert Boroianu: Mai bine Palaz ar iniția un proiect de CJ care să interzică PSD-ului să se mai apropie de monumentele istorice

Robert Boroianu: Mai bine Palaz ar iniția un proiect de CJ care să interzică PSD-ului să se mai apropie de monumentele istorice(940)


 Consilierul județean Robert Boroianu, candidat PNL pentru Camera Deputaților, lovește cu mantă în PSD. Acesta îi propune lui Claudiu Palaz să inițieze un proiect de CJ prin care să protejeze monumentele județului Constanța de clientela PSD, făcând trimitere la cazul Cetății Capidava.

Replica lui Boroianu a venit în contextul în care Claudiu Palaz a declarat că va propune o hotărâre prin care să „protejeze” monumentele constănțene de președintele Iohannis, care s-a pozat de curând stând la „Masa Tăcerii”.

Mai bine Claudiu Palaz ar iniția un proiect de hotărâre de CJ care să interzică PSD-ului să se mai apropie de monumentele istorice prin intermediul firmelor de casă. Pe viitor poate vom evita cazuri precum Capidava, cetate cu prestigiul dărâmat de incompetența clientelei de partid”, a scris Boroianu pe Facebook.

Liberalii constănțeni au taxat PSD și cu ocazia lansării unui apel către Ministerul Culturii pentru salvarea unor obiective istorice.

Consilierii municipali şi judeţeni PNLConstanța au transmis o adresă către Ministerul Culturii pentru salvarea unor obiective istorice, de care administrația PSD și-a bătut joc prin nepăsare și incompetență. Este important ca Edificiul Român cu Mozaic, Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa și Mormântul Pictat Hypogeu să nu aibă soarta Cetății Capidava”, anunță liberalii printr-o postare pe pagina oficială de Facebook. 
jooble.org