Ana Marcu, candidat PNL: Românii sunt dezamăgiți. Credibilitatea Parlamentului este de doar 9%

Ana Marcu, candidat PNL: Românii sunt dezamăgiți. Credibilitatea Parlamentului este de doar 9%(1629)


Candidatul PNL Constanța pentru Camera Deputaților, Ana Marcu, intră în cursa pentru Parlamentul României cu un mesaj clar: „dacă nu vă place clasa politică, schimbați-o!”.

Membru al Partidului Național Liberal încă din anul 1990, Ana Marcu a dezvăluit, într-un interviu, principalul motiv pentru care candidează:

„Îmi pasă de ce se întâmplă cu orașul nostru, cu județul nostru, cu România. Consider că numai prin responsabilitate și implicare putem să deținem cheia schimbării. Vreau ca activitatea mea în Parlamentul României să se simtă în nivelul de trai din România, dar mai ales din Constanța.

Experiența din domeniul financiar-bancar o poate recomanda pe Ana Marcu să facă parte din Comisia pentru Buget, Finanțe și Bănci din Camera Deputaților în mandatul 2016-2020.

„Toată experiența și cunoștințele acumulate în cariera mea îmi vor fi de folos în Comisia pentru Buget Finanțe și Bănci din Camera Deputaților”, a declarat liberala Ana Marcu.

Dintre prioritățile anunțate de candidatul PNL Constanța la Camera Deputaților se numără luarea de măsuri legislative privind relaxarea impozitării și crearea urgentă de locuri de muncă pentru constănțeni.

În același timp, Ana Marcu a declarat că este nevoie de o legislație mai facilă și mai prietenoasă pentru investitori și angajatori. 

Economist de profesie, candidatul PNL la alegerile parlamentare din 11 decembrie, Ana Marcu are o carieră de peste 25 de ani în domeniul financiar – bancar.
jooble.org