Constanța se confruntă cu foarte multe probleme din cauza administrației incompetente a PSD

Constanța se confruntă cu foarte multe probleme din cauza administrației incompetente a PSD(1008)


Candidatul PNL Constanța, George Sergiu Niculescu, poziția patru pe lista pentru Camera Deputaților, a declarat într-un interviu că a decis să candideze pentru că vrea să-și aducă contribuția la o schimbare reală în România și mai ales în județul Constanța, fiind sătul de incompetența PSD.

Am decis să candidez pentru că am înțeles mesajul constănțenilor și, până la urmă, al tuturor românilor: cetățenii vor și au nevoie de reînnoirea clasei politice. Vreau să-mi aduc contribuția, alături de colegii mei, la o schimbare reală în România și mai ales în județul nostru. Din păcate, avem un județ cu resurse concrete și valoroase, dar, paradoxal, sărac din cauza administrației PSD”, a subliniat candidatul PNL pentru Camera Deputaților.

Niculescu a spus că dacă va ajunge parlamentar ar dori să activeze în Comisia de Industrii și Servicii din Camera Deputaților unde își poate folosi cunoștințele din domeniul energetic.

Mi-aș dori să activez în Comisia de Industrii și Servicii din Camera Deputaților pentru că acolo experiența mea poate fi pusă cu adevărat în valoare. Am participat la grupuri de lucru, inclusiv cu Parlamentul și Guvernul României, pe probleme specifice din energie și cred că nu mai sunt un novice în acest domeniu”, a precizat liberalul.

Acesta a mai spus că dorește să contribuie la dezvoltarea turismului în județul Constanța:

Potrivit Consiliului Mondial pentru Turism, contribuția totală a sectorului din turism în PIB-ul României este de doar 5,1%, mult sub media Uniunii Europene, de 9,6%. Dacă vorbim de contribuții directe stăm mult mai prost, aproximativ 2%. Ne depășește inclusiv Bulgaria, cu 12,1%. De aceea trebuie încurajate mai departe investițiile în toate tipurile de turism care se regăsesc în județul nostru: turismul de recreere, turismul balnear, turismul cultural, cel ecumenic și, nu în ultimul rând, agroturismul”.

Întrebat de ce constănțenii ar trebui să voteze cu candidații PNL, George Niculescu a subliniat că PNL Constanța ascultă vocea constănțenilor care și-au dorit să fie reprezentați în Parlament de oameni noi.

„Lista PNL Constanța pentru Camera Deputaților este 100% nouă, iar la Senat, cu excepția unui candidat, avem numai oameni noi. Mai mult, exemplul dat de noi la Constanța a fost preluat și de alte filiale liberale din țară. La nivel național, PNL are aproximativ 60% dintre candidați oameni noi, în București senatorii propuși de PNL la aceste alegeri sunt 100% noi”, a precizat candidatul PNL care a mai declarat că „lista propusă de PNL Constanța este reprezentativă pentru constănțeni și poate să contribuie la recredibilizarea Parlamentului".
jooble.org