Angajări la Penitenciarul Spital Poarta Albă

Angajări la Penitenciarul Spital Poarta Albă(1070)


 Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs 4 posturi vacante în sectorul medical din cadrul Penitenciarului Spital Poarta Albă, astfel:

– 1 post medic primar Radiologie –imagistică medicală;
– 1 post medic primar Epidemiologie;
– 1 post medic specialist Psihiatrie;
– 1 post biochimist.

La concurs se pot inscrie medici cu drept de liberă practică şi cu gradul profesional(specialist/primar) corespunzător specialităţii în care este publicat postul. Înscrierea la concurs se face la sediul Penitenciarului Spital Poarta Albă, str. Coloniilor, loc. Poarta Albă, jud. Constanța, până la data de 31.10.2016, ora 14.00.

Condiţiile de participare şi documentele ce trebuie depuse la dosarul de înscriere sunt precizate în anunţul publicat pe site-ul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (http://www.anp.gov.ro) – secţiunea Carieră – Concursuri din sursă externă și în săptămânalul „Viața Medicală” nr. 42/14.10.2016. Informaţii suplimentare se pot obţine de la reprezentanţii Compartimentului Resurse Umane şi Formare Profesională din cadrul Penitenciarului Spital Poarta Albă, strada Coloniilor, localitatea Poarta Albă, judeţul Constanţa, telefon/fax 0241853708, e-mail sppalba@anp.gov.ro.
jooble.org