Horia Brenciu - artistul lunii octombrie Artă Contra Drog

Horia Brenciu - artistul lunii octombrie Artă Contra Drog(847)


Academicanul Constantin Bălăceanu Stolnici , preşedintele CIADO România , apreciază implicarea artistului Horia Brenciu în programul Artă Contra Drog .

" Apreciez nu doar implicarea artistului , ci şi a omului Horia Brenciu ce in zilele de 18 octombrie - Bacău , 19 octombrie - Galaţi şi 20 octombrie la Constanţa la Sala Sporturilor , va susţine alături de reprezentanţii CIADO, Conferinţa - "Tinerii şi propriile lor valori" în faţa a peste 1500 tineri .

Horia Brenciu va susţine 13 concerte apreciate de noi ca un exemplu de buna practică , lucru pe care publicul îl va înţelege şi de ce, dar şi un imens aport la conceptul de Artă Contra Drog . Mi-aş dori să văd mai mulţi artişti care să aprecieze impactul pe care-l au în mediul public şi nu doar artişti plătiţi de primării , ce fac play back şi pleacă , publicul rămânând cu " nimic " .

Un eveniment artistic sau cultural, trebuie să producă o componentă esenţială de educaţie civică şi culturală.

Turnel lui Brenciu a început pe 6 octombrie la Piatra Neamţ şi se va încheia la 30 octombrie la Cluj, toate spectacolele urmând să înceapă de la orele 19,30. Pe 5 noiembrie totul va culmina de la orele 20 prin spectacolul de la Sala Sporturilor din Bucureşti.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri