ALEȘII NOȘTRI - GHEORGHE STELIAN, PRIMAR COMUNA TOPRAISAR

ALEȘII NOȘTRI - GHEORGHE STELIAN, PRIMAR COMUNA TOPRAISAR(1063)


Numerologia nu are culoare politica. Ea nici nu lauda, nici nu critica si nici nu pedepseste. Numerologia ne arata cum sunt cei de langa noi si ne invata, daca vrem sa intelegem, cum sa convietuim cu cei de langa noi. Daca ne mai intereseaza, daca mai vrem.

 

Gheorghe Stelian
Data naşterii 15 ianuarie 1962

 

Responsabil și implicat, serios și echilibrat, găsește mereu sfaturi de dat celor ce au nevoie de el- cifra zilei de naștere 6.

Uneori distant, alteori fermecător, te poți baza întotdeauna pe sprijinul său- cifra destinului 7 din 2 și 5. Nu-și lasă prietenii la greu, găsind mereu, în stilul său modest și diplomat, o vorbă bună, un gând curat, cuvântul potrivit și gestul cumpătat. Convingător și adaptabil, intuitiv și greu de manevrat știe mereu cum ești, de unde vii, dacă ești sincer sau ești tulburat.

Lucrează bine și când este singur și când e stresat.

Perspicace și analitic nu pierde nimic din ceea ce se-ntâmplă în jurul său.

Înțelege oamenii așa cum sunt ei și îi acceptă ca atare.

Știe unde este fiecare potrivit și îi găsește locul.

Nu se împăunează chiar dacă uneori pare a fi inabordabil. Doar vrea să fie el cu sine singur preț de măcar un minut. Are nevoie de intimitate. Ajută ori de câte ori poate, fără a se împăuna. Relația sa cu Divinitatea este dosebită. Găsește căi rapide în rezolvarea problemelor sale.

Nu plânge, nu se lamentează, de cele mai multe ori preferă se ofere și nu să primească ajutor.

Deși nu pare, mereu va ține cont de sentimentele și orgoliile celorlalți, lăsându-i pe alții a se mândri cu realizările sale.

Urăște comportamentul nepoliticos, preferă să învețe din propriile experiențe.

Echilibrat și drept, apreciază fair-playul, îi displace necinstea, urăște războiul.

2016- vibraţie- 7 un an în care surprizele vor apărea la fiecare pas.

E greu de spus că va putea urma îndeaproape un plan.

Mereu ceva va apărea și va schimba proiectul inițial cu altul, mult mai potrivit situației create.

Va fi mai interiorizat, va avea parte de presimțiri, va înțelege mai bine motivațiile celorlalți, va învăța a se privi mai atent pe sine. Poate mai încăpățânat, cu siguranță mai ermetic, va fi preocupat de ceea ce determină acțiunile celorlalți și de efectele acestora și nu de gesturile în sine.

Octombrie 2016-vibrație 8- mai ambițios și mai despotic. Atent la detalii și perseverent, neliniștit și eficient, în această lună va primi funcție de efortul pe care-l va depune. Va deveni mai intolerant și îngrozitor de cumpătat.
jooble.org