Pentru noi, TIMPURI NOI!

Pentru noi, TIMPURI NOI!(1877)


Vineri, 14 octombrie, la orele 22.00, vă invităm la Restaurantul Pescăresc „ÎNTRE APE” Plaja Azur Eforie, pentru un concert extraordinar al băieților din Timpuri Noi !

Alături de o gustare pescărească, plină de midii, icre și rapane, un pește proaspăt , plăcinte dulci și papanași, un pahar de vin, într-un cadru unic, de vis, ce poate fi mai plăcut decât să asculți live legendara trupă rock Timpuri Noi !

Trupa Timpuri Noi este simbolul rock-ului românesc al ultimelor decenii şi, în formula actuală, este vocea rock-ului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent şi acid. 

Înființată în 1983, Timpuri Noi a fost cea mai populară formație rock de după Revoluție dar și înainte de ’89, când au dovedit un mare curaj! Datorită mesajului lor anticomunist au fost anchetați de Securitate, mai ales după lansarea melodiei ”Becule (Stai aprins, becule!/Noi te iubim!).

De la înfiinţarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri Noi în calitate de compozitor şi chitarist. Începând cu anul 2011, Dan Iliescu a preluat şi rolul de solist, continuând şi misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii. Pentru cei care nu ştiu încă, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le ştie atât de bine: "Stere", "Tanța", "Adeline", "Luca", "Helga", "Bordelul Mov", "Catran", "Nato", "Tata", iar lista poate continua, cu doar câteva excepţii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de către Timpuri Noi.

Timpuri Noi a fost prezentă la toate edițiile festivalului Rock București, având onoarea să deschidă, cu respectivele ocazii, recitalurile unor nume importante din muzica rock internațional cum ar fi: Ian Gillan și Uriah Heep (1992), Scorpions (1993), Saxon, Paradise Lost și Jethro Tull (1994), Iron Maiden și Kreator (1995). Pe data de 20 mai 1994, Timpuri Noi este prima formație din România care apare unplugged într-un spectacol la Teatrul Ion Creangă din Bucuresti. Show-ul a fost preluat de Televiziunea Româna, iar banda sonoră a fost transpusă pe disc compact și casetă. În 1995 Timpuri Noi participă la grandiosul festival RockMania, de pe Stadionul Național, în care a deschis pentru Eros Ramazotti, Joe Cocker și Rod Stewart

Cu un asemenea palmares, merită să vii să asculți și să rememorezi muzica și timpurile , cu Timpuri Noi!

 

Suport artiști : 30 Ron /persoană

Pentru detalii şi rezervări, contactaţi :

0728.328.082 ( Restaurantul Pescăresc ÎNTRE APE Plaja Azur Eforie )

0727.488.470 ( Raluca Talasman )


Atenție, locurile sunt limitate !
jooble.org