ALEȘII NOȘTRI- VALENTIN VRABIE, PRIMAR MEDGIDIA

ALEȘII NOȘTRI- VALENTIN VRABIE, PRIMAR MEDGIDIA(2543)


Valentin Vrabie
Data naşterii 04 aprilie 1966

 

Numerologia nu are culoare politica. Ea nici nu lauda, nici nu critica si nici nu pedepseste. Numerologia ne arata cum sunt cei de langa noi si ne invata, daca vrem sa intelegem, cum sa conviețuim cu cei de langa noi. Daca ne mai intereseaza, daca mai vrem.

 

Pendulând între exces de seriozitate şi exces de bun simţ, arareori îl surprinzi pe VALENTIN VRABIE altfel decât scrobit, pus la punct, apretat. Orice demers al primarului Vrabie Valentin este bine calculat.

Se enervează iute şi pedepseşte pe măsură.

Ştie să fie înţelegător dacă se merită , convingător de trebuie şi curajos permanent.

Norocul îi ţine de urât, este singurul care nu-l părăseşte nicicând.

Este practic, muncitor şi dintr-o bucată... abruptă- cifra zilei de naștere 4.

Organizat şi inflexibil, când are planuri nu are prieteni ci doar colaboratori.

Calm şi liniştit este doar în visele asociaţilor. Te poţi baza la nevoie pe ajutorul său dacă ai dovedit că-l meriţi.

Nu-l ameţeşti cu vorbe frumoase: el ştie ce vrea şi ce nu, ce-i place şi pe cine nu va iubi în veci.
Sociabil și talentat, exprimându-se fără cusur, după ce ajungi să îi vorbești nu știi exact care-i mai norocos: el că-i iese totul imediat sau tu că ai reușit să îl cunoști- are cifra destinului 3.

Nu plânge, nu oftează, este neobosit.

E drept că e disciplinat și rece, categoric și sever când are treabă de făcut- cifra zilei de naștere 4.

E greu să spui că este liniștit ori tolerant sau pur și simplu că lucrurile-i ies. Verifică de zece ori, discută de o mie de ori, muncește cât 100 la un loc, zâmbește mulțumit când treaba s-a sfârșit. Nu risca să-l superi doar pentru a-l testa! Pedepsește temeinic, se poate transforma în vijelie sau potop dacă l-ai deranjat.

Calculat și disciplinat, cu simțul umorului atât cât îi este necesar, întotdeauna este ordonat și cu sine cinstit.

Nu se minte, știe ce vrea și ce poate. Îi place siguranța, se avântă în neant doar după îndelungi calcule refăcute mereu- cifra zilei de naștere 4.

Spune ce trebuie, tu înțelegi ce poftești.

Uneori se poate adânci în muncă mai mult decât pot alții suporta a privi.

Anul 2016- vârf de moment crucial cu vibrație 7- deși ai spune că mai căpos nu poate fi, în 2016, veți constata că se poate. Va observa dincolo de gesturi, va înțelege totul mai presus de cuvinte, va păstra distanța pentru a se asigura că totul va ieși așa cum el a stabilit. Nu va asculta sfaturi, va urma propriile îndemnuri, va prefera să studieze oamenii mai mult decât îți poți închipui.

An 2016- vibrație 8- va lupta din greu și va dovedi că poate orice atunci când îți dorește ceva cu adevărat. Ambițios și rațional, eficient și rațional, uneori nerăbdător și insistent va prefera uneori să pună el lucrurile la punct acolo unde alții au lucrat doar pentru că așa scrie în program.

Octombrie 2016- vibrație 9. O lună complicată. Se destramă relații, suferă, se simte împovărat de griji. Ideal ar fi să nu pornească pe noi cărări, eventual să aștepte luna viitoare. Tot ceea ce va parafa, semna și porni în această lună se va termina urât, greu, dificil. Mai bine să nu se lege la cap fără să îl doară.

Dar cine-i poate spune lui Valentin Vrabie ce are de înfăptuit?
 
jooble.org