Universitatea OVIDIUS: „Istoria și civilizația tătarilor”

Universitatea OVIDIUS: „Istoria și civilizația tătarilor”(777)


 Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România și Facultatea de Istorie și Științe Politice din cadrul Universității „Ovidius” organizează în anul universitar 2016 – 2017 cursul „Istoria și civilizația tătarilor”.

Cursul se derulează în baza unui protocol de colaborare între Facultatea de Istorie și Științe Politice din cadrul Universității „Ovidius” și Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România și se desfășoară pentru al treilea an consecutiv.

Înscrierile se pot face până la data de 7 octombrie 2016, printr-o cerere depusă la secretariatul Facultății de Istorie și Științe Politice, la secretariatul Uniunii Democrate a Tătarilor Turco – Musulmani din România sau trimisă pe adresa de e-mail udttmr@yahoo.com.

Formularul de înscriere la curs este disponibil și pe pagina oficială de Facebook a UDTTMR. Cursul este gratuit și este destinat atât studenților și masteranzilor Universității „Ovidius”, indiferent de specializare, dar și tuturor celor care, indiferent de vârstă și pregătire, doresc să afle principalele repere ale evoluției istorice a tătarilor. Cursul este susținut de Metin Omer, doctorand la Universitatea „Hacettepe” din Ankara. Programul cursului va fi stabilit de profesor și cursanți.
jooble.org