DIRECŢIA 5 LA 25 DE ANI!

DIRECŢIA 5 LA 25 DE ANI!(940)


Clubul Phoenix din Constanta va invita la două seri de concerte inedite cu DIRECTIA 5, pentru a sărbători 25 de ani de existenţă a trupei!

In super-concertul “Rămâne dragostea din noi…“, veti asculta live cele mai noi, dar si cele mai cunoscute piese ale trupei. Concertul poartă numele celui mai nou single al trupei. Piesa, în care Direcţia 5 cântă alături de Alina Crişan (ex ASIA) este acompaniată de un videoclip regizat de Petre Năstase.

“Rămâne din noi… dragostea” este cel de-al doilea single lansat de trupă în 2016, anul în care direcția 5 sărbătorește 25 de ani de carieră. Piesa va fi inclusă pe următorul album al trupei, “Love, Peace & Harmony”.

Directia 5 este fara indoiala una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock romanesti, cu peste 25 de materiale discografice (LP, EP) si mii de concerte la activ.

Sunteti invitati la Club Phoenix VINERI 7 OCTOMBRIE, ora 21.30 sau SÂMBĂTĂ, 8 OCTOMBRIE, ora 21.30 sa asculti piese precum “O fata ca ea”, “Daca ai sti”, “Iti multumesc”, “Iarta-ma”, “Am nevoie de tine”, “Esti stilul meu” sau “Si ce daca”, alaturi de multe alte hituri ce i-au facut celebri.

Puteți cumpăra biletele (60 de lei), de la club; rezervările sunt valabile doar 48 de ore – telefon: 0730.617 787
jooble.org