ALEȘII NOȘTRI- GEORGE IONAȘCU, PRIMAR COMUNA MIRCEA VODĂ

ALEȘII NOȘTRI- GEORGE IONAȘCU, PRIMAR COMUNA MIRCEA VODĂ(953)


GEORGE IONAȘCU
Data naşterii 14 ianuarie 1982

Îl vezi aşa cum este mereu ocupat, uneori diplomat, bun camarad-cifra numelui complet 2, categoric, şef de temut- cifra personalității 1. Mereu ambiţios, ordonat, calculat, responsabil și implicat, rațional-cifra destinului 8 din 4 și 2. Adaptabil, este un tip generos când nu este în criză de timp. Găsește cuvinte de încurajare și imediat îți amintește, unde, când și cum ai greșit. Nu iartă neglijența, are nevoie de libertate. Știe să fie îndulgent, dacă se poate.

Se poate când nu are treabă de făcut. Se întâmplă foarte rar, este adevărat. Mereu îngrijorat de soarta celorlalți își petrece timpul pregătind strategii pentru mai binele celorlalți. Vrei sau nu vrei, el sfaturi îți va oferi ce trebuie să le îndeplinești întocmai. Cu siguranţă îţi va da ordine duium şi îţi va explica în amănunt cum albul nu e alb suficient şi că paharului îi trebuie mai bine de o picătură pentru a fi aproape plin.Vrea ca totul să fie perfect.

2016- vibraţie 6- anul lui norocos. Cifra 6 se regășește în numărul destinului său. Se implică, se responsabilizează, se îngrijorează și este mereu pregătit să explice gesturile sale, fără a se teme de efectele demersului său.

Octombrie 2016- vibrație 7- se izolează, își dorește mai multă liniște. Se încăpățânează, nu ascultă sfaturile nimănui. Simte mai bine ce se întâmplă în jurul său. Intuiește ceea ce urmează a se întâmpla.
jooble.org