“SUNT PUSĂ PE RELE”- MARCELA RĂDULESCU, PRIMAR COMUNA ION CORVIN

“SUNT PUSĂ PE RELE”- MARCELA RĂDULESCU, PRIMAR COMUNA ION CORVIN(2570)


 Fost primar în mandatul 2004-2008 și secretar al comunei Ion Corvin din decembrie 2015 până în iunie 2016, Marcela Rădulescu a câștigat alegerile în 2016. Din funcția de primar al comunei este „pusă pe rele vrând să facă bine” conform declarației sale.

Deși inițial în martie 2016 viceprimarul cu atribuții de primar, Florin Doșcu, era hotărât să candideze pentru a obține fotoliul de primar, în cele din urmă s-a retras, de teamă. Umbla zvonul că scaunul defunctului primar, Dumitru Nedea, are un defect și îi retează pe cei care s-ar fi așezat pe el. Marcela Rădulescu nu a fost impresionată de astfel de vorbe. A candidat din dorința de a pune lucrurile în ordine în comuna sa. 

Locuiesc aici și vreau să fie frumoasă comuna noastră, să avem acces la toate condițiile. Nu poți să ajungi primar doar cu numele și apoi să nu te intereseze nimic altceva înafara propriei personae. Mă doare că trăim în mocirlă. Îmi doresc ca toți locuitorii comunei să gândească la fel ca mine”, ne-a spus plină de năduf, primărița. În mandatul 2004 - 2008, din funcția de primar, a reușit să facă în așa fel încât toate cele cinci sate ale comunei să fie racordate la sistemul de apă.

Actualul primar își dorește să construiască o sală de sport în satul Viile. Există deja fonduri de la primărie, Consiliul Județean Constanța sprijină acest demers. În acest moment se lucrează la proiectul tehnic și la studiul de fezabilitate.
Se va construi o nouă Grădiniță în Ion Corvin și se dorește extinderea Școlii Gimnaziale nr. 1, din localitate, pentru care vor accesa fonduri europene. Tot în stadiul de proiect se află reabilitarea Școlii Gimnaziale nr. 2 din satul Viile care necesită reparații capitale.

În privința abandonului școlar, am aflat de la Iscruleasa Ioana Isabela, directorul Școlii Gimnaziale nr 1 din Ion Corvin, că doi elevi ar fi plecați din țară împreună cu familiile.

Loturi de casă au fost atribuite în trecut. Nenorocirea este că nimeni nu mai vrea sau nu mai poate construi. Dacă vor mai exista cereri, primărița promite soluționarea acestora.  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri