ALEȘII NOȘTRI - DECEBAL FĂGĂDĂU - PRIMAR CONSTANȚA

ALEȘII NOȘTRI - DECEBAL FĂGĂDĂU - PRIMAR CONSTANȚA(888)


DECEBAL FĂGĂDĂU

Data nașterii: 14 martie 1973

Știe ce vrea, știe că poate. Este activ și energic, uneori agresiv, alteori dominant, întotdeauna bun partener, face parte din echipă fără a i se identifica. Oscilează între acțiunea rapidă imediată și așteptarea îndelungată a momentului proprice pentru a acționa. Curajos și îndrăzneț, preferă să rezolve totul singur. Știe că el își este cel mai apropiat partener. Adeseori ține cont de opiniile și sentimentele celorlalți însă decizia va fi mereu numai a sa. Puternic și de nădejde, uneori nemilos, alteori nerăbdător, eficient întotdeauna, își va fixa obiective clare pe tot parcursul existenței sale. Lupta pentru putere e importantă pentru el. Veșnic ocupat, viața sa nu va fi nicodată ușoară. Detaliilor le acordă importanța cuvenită chiar dacă uneori îi lasă pe ceilalți a se ocupa de ele - cifra destinului 1 din 2 și 8.

Comunică ușor, e versatil și rapid în gândire. Analitic este un vânzător strălucit. Se pricepe să își prezinte bine imaginea. Convingător spune doar ceea ce trebuie și niciodată nu pierde momentele importante. Poate lucra în orice condiții, nu este deranjat de stările conflictuale ori stresante. Curios, înțelege tot ceea ce se întâmplă în jurul său, adaptabil, e greu să greșească vreodată, perspicace și analitic, îi vede pe ceilalți așa cum sunt ei în realitate - cifra zilei de naștere 5.

2016- vibrație 8- un an bun pentru luptă. O vrea, o alege, se pregătește teimeinic și va conta mai mult pe sine în pregătirea evenimentelor. Suficient de nemulțumit va deveni nerăbdător și urâcios. Eficient și rațional nu se va lăsa manipulat de sentimentalisme ieftine. Este anul în care va primi doar funcție de cât a muncit, nimic mai mult și nimic mai puțin.
jooble.org