Cel mai de mare show de coafură din România

Cel mai de mare show de coafură din România(748)


Beauty One si Farouk Systems Romania organizeaza joi, 29 septembrie 2016, a II-a editie Hairstyling Live Show, un eveniment dedicat tuturor profesionistilor si pasionatilor din domeniul hairstyling-ului.

Invitatul special, Rocky Vitelli - Global Art Director Farouk Systems – vine sa propuna publicului din Romania o noua abordare in coafura, stiluri noi de hairstyling, utilizand tehnici deosebite pentru coafuri si tunsori specataculoase. Recunoscut ca fiind un adevarat trend-setter, Rocky Vitelli reprezinta un punct de referinta in domeniul hairstyling-ului. Cu o experienta de peste 25 de ani in domeniu, este cotat ca fiind unul dintre cei mai buni si talentati hairdresseri din lume. A fost premiat ca "Editorial Hairstylist of the Year" in cadrul celei mai mari Conferinte Internationale de la Cancun ce a reunit peste 5000 de hairstilisti din intreaga lume.

Impune trendurile in editorialele de beauty, fiind renumit pentru tehnicile lui creative, colectiile de culoare si tunsoare, dar si pentru shooting-urile de revista. Jubile Ballroom Pipera este locul de intalnire cu Rocky Vitelli care va dezvalui secretele din spatele celor mai noi tehnici de culoare, tunsoare si hairstyling. Evenimentul va fi o imbinare inedita de elemente demonstrative cu informatii pretioase, sfaturi si trucuri in arta modelarii si colorarii parului.

Programul evenimentului va presupune mai multe momente de coafura, tehnici de vopsire rapida, solutii de colorare creativa in salon si informatii tehnice de colorimetrie. Timp de 3 ore, publicul este invitat sa asiste la demonstratii tehnice si artistice de culoare, tunosare si stiluri inedite de hairstyling.

In cadrul show-ului se va prezenta cea mai noua colectie Farouk Systems, Move Collection, ultimele trenduri in materie de culoare, tunsoare, hairstyling si va avea loc lansarea oficiala CHI Shine Shades, un sistem inovator de vopsea lichida fara amoniac si fara PPD 5in1 - colorare permanenta, demi si semi-permanenta, ton pe ton si tratament. Mai mult decat atat, evenimentul va aduce in scena in exclusivitate pe piata din Romania doua game noi: Esquire – linie de produse de ingrijire si hairstyling pentru barbati a celebrei reviste Esquire si Rose Hip Oil – o gama profesionala pentru ingrijirea parului vopsit ce are ca ingredient principal uleiul de trandafir. Aceste produse vor fi disponibile insa pentru vanzare incepand cu luna ianuarie 2017.

Un alt moment care va impresiona publicul prin stilul unic al coafurilor va fi cel al echipei nationale formata din: Gina Aron – trainer international Farouk Systems si castigatoarea premiului “EXCELENTA IN EDUCATIE” la Conferinta Internationala din Cancun; Carmen Fedeles – Director Artistic si un nume de referinta la nivel national si international datorita profesionalismului si creativitatii; Nazmie Strambeanu – Hairstylist si Trainer Beauty One cu o experienta in domeniu de peste 10 ani; Lavinia Utupan – Hairstylist si Trainer Beauty One.

Cei prezenti vor putea participa si la o tombola care va oferi sansa unui profesionist sa mearga intr-o vizita educationala la Academia CHI din Olanda, dar si multe alte premii oferite de Beauty One.

Accesul la eveniment se va face doar pe baza de inscriere.

Rocky Vitelli va sustine si doua workshop-uri pe 28 si 30 septembrie la Beauty One Training Center unde vor fi prezentate tehnici avansate de tunsoare creativa, elemente de baza in tunsoare; noul concept in colorare, vopseaua lichida 5 in 1, CHI Shine Shades; noi tendinte creative si trucuri pentru a realiza coafuri elegante si pline de stil. Pentru

Inscrieri si detalii, va puteti adresa reprezentantilor de vanzari Beauty One la numerele de telefon: 0724.357.281; 0734.197.127.

Sursa: www.stiri.com.ro
jooble.org