COMPORTAMENTUL PARTENERULUI  -  Cât de important este numele sau prenumele

COMPORTAMENTUL PARTENERULUI - Cât de important este numele sau prenumele(1133)


Cei mai mulți dintre noi purtăm aceeaşi vină. Îi judecăm pe ceilalţi fixându-ne repere foarte cunoscute. Am dori ca el să funcţioneze la fel ca noi. Să aibă aceleaşi reacţii, aceleaşi nevoi, aceleaşi gusturi. Uităm că oamenii sunt diferiţi. Când remarcăm deosebiri ne grăbim să criticăm. Orice nu seamănă cu noi este rebut. Oricine este altcumva, are alte păreri, este defect. Pe cine avem ocazia să observăm atent în fiecare zi, în fiecare ceas din noapte? Pe el! Nu seamănă cu tine? Nu se poate! Nu-i place un oarece actor? E criză mare! O preferă pe urâta aia, din serialul ăla, ce mă fac! Oroare! Ce-o fi găsit la ea? Şi dă-i şi luptă! Nu aştepta ca el să fie o copie a ta! Nu-i cere să devină ce nu poate! Nu-l obliga să fie altceva decât ceea ce este! Este posibil ca, de dragul tău, şi-a viselor tale măreţe, să încerce a-ţi demonstra cât de aproape este de prototipul tău. Dar asta sigur doare! Şi se preface azi şi se îndoaie mâine. Poimâine se va rupe naibii imaginea creată de el special pentru tine. De ai noroc şi are o cifră a destinului, a numelui complet, a zilei de naştere ori măcar cifra personalităţii 5, vei fi o fericită. Tu vei trăi în lumea ta de basm nestingherită, el va juca mereu interpretând un rol ce tu i l-ai impus. Asta să nu-ţi doreşti! Totul se va transforma, cât de curând, într-o minciună evidentă, perpetuă. Mărită-te conştientă fiind de caracterul şi comportamentul său. Află ce îşi doreşte, funcţie de numele său complet şi cifra vocalelor. Vezi dacă şi tu vrei, sau poţi, să-i împlineşti dorinţele fără prea mare efort. De nu poţi suporta felul lui de a fi, ori caracterul său, nu-l lua, nu te mai chinui! Dacă-l iubeşti, şi n-ai cum altcumva, poartă-ţi povara, taci şi suportă. Mai ai o şansă însă, nu fi dezamăgită! Există un artificiu pe care-l poţi încă folosi. De nu este pe placul tău şi ori e prea ţâfnos, ori prea moale şi tăntălău, calculează vibraţia prenumelui său. Poţi alege să-l apelezi pe numele care te ajută pe tine şi-l avantajează pe el în diverse situaţii. Va avea în preajma ta comportamentul dorit. Dacă apelativul folosit este bun, poţi încerca a-l impune şi celorlalţi prieteni ai lui, astfel încât efectul să fie prelungit. Te voi învăţa să îl calculezi. Femeie sau bărbat e bine să descoperi cum îţi influenţează numele sau prenumele, comportamentul.

COMPORTAMENTUL CELOR CU VIBRAŢIA 1 A PRENUMELUI

Vibraţia numelui său este 1 ? Nici o problemă ! Vom folosi tot ceea ce poate fi mai bun ! Îi vom stimula curajul pe care-l are din belşug (evident nu acela de a ţipa la noi, de a ridica mâna sau a duce prea multe beri la gură). Am putea încerca să-i punem curajul la încercare trimiţându-l poate în piaţă, la cumpărături, ori cu gunoiul ! N-ar fi rău, dar va trebui să vedem dacă cifra destinului său ne permite. Căci de are şi cifra destinului 1 sau a zilei de naştere 1, vă asumaţi un risc prea mare. Vă este frică de ceva ? Cu un 1 alături totul va fi mai uşor ! El va merge înainte ! Tu ai putea fi cu un pas în urma lui, cu sacoşele în braţe ! Ce poate fi mai frumos ? Cu siguranţă vei fi ferită de capcanele necunoscutului. Un 1 este inovator şi un bun şef. E drept că primul şi ultimul cuvânt îi vor aparţine, dar să observăm jumătatea plină a paharului : un bun organizator ! Este adevărat că în preajma lui trebuie să fii supusă şi cele mai potrivite cuvinte sunt : „am înţeles, ai dreptate, ce bun, ce frumos, ce deştept eşti tu, cum de-ţi vin ţie cele mai strălucite idei? Cum reuşeşti? Doar tu eşti cel mai bun! Cum vrei tu, tu alegi mereu cea mai bună cale!”. Dacă nu eşti harnică, deşteaptă, maleabilă, şireată, răbdătoare FUGI!!!! Te duuu! Te va mânca de viu! Poate fi un veritabil dictator ştie cel mai bine că el şi numai el este soarele, că în jurul lui se învârte totul şi că tu cel mai bine (pentru tine, evident) ar fi să-l urmezi, să-l respecţi, să-l venerezi! Dacă eşti răbdătoare, vrei să înveţi şi să ai realizări stai prin preajma lui căci vei avea de câştigat chiar dacă te va zdrobi. Dacă eşti femeie şi îl vrei de bărbat ar trebui să ştii că, în casă, el dă ordine şi trebuie ascultat. El decide ce e mai bine pentru toţi şi vei face singură cumpărăturile, vei căra toată viaţa coşul de gunoi. Poţi face casă cu el dacă eşti şireată, zici ca el şi faci ca tine, dacă ai nevoie de cineva care să-ţi organizeze viaţa sau eşti comodă, fugi de responsabilitate şi preferi ca deciziile să le ia altcineva. Dacă eşti bărbat şi vrei o nevastă 1, un comportament docil, de căţeluş dresat, ar fi cel mai nimerit. Ea îţi aruncă mingiuţa şi tu, fuguţa, o prinzi şi o aduci la ea! Aşa da! Îi place! Este autoritară! Când spune un cuvânt, aşa rămâne! Cel mai bine ţine cu : „sărutmâna, da mami, bine mami, cum spui tu pisicuţa mea, acum mă duc, ce vrei să-ţi mai cumpăr?”. Răspundeţi forţei cu înţelepciune!

COMPORTAMENTUL CELOR CU VIBRAŢIA 2 A PRENUMELUI

Vibraţie 2 a prenumelui! Bravo! Te-ai ales cu un partener desăvârşit! Te poţi baza pe el! Are nevoie mereu de încă cineva! Sperăm să nu fie vorba despre vecina. Se teme să rămână singur. Tot ceea ce va face va fi împreună cu încă cineva. Comportamentul său va fi glacial sau te va arde! Ori va fi foarte amabil, ori foarte sever. Acum ţipă, imediat zâmbeşte. Acum e limpede, imediat va spumega. Se poate comporta cu timiditate. Se poate răzgândi uşor! Acum o ia la dreapta şi imediat face stânga- împrejur. E fată sau băiat, va trebui să simtă că face parte dintr-o echipă şi că nu e neglijat. Ai nevoie de răbdare pentru a-i trece stările conflictuale. Aşteaptă să dispară norii şi fă abstracţie de grindina (cuvintelor) care se rostogoleşte peste tine în momentele de panică ori de furie. Tu ştii că astea sunt ca ploaia de vară! Vin pe neaşteptate şi trec brusc. Nu uita nici o clipă cât de bine ţi-e alături de un asemenea partener.

COMPORTAMENTUL CELOR CU VIBRAŢIA 3 A PRENUMELUI

E iute? Este tot timpul agitat? Are explozii nervoase de-ţi vine să-ţi iei câmpii? Atunci prenumele are vibraţie 3. Poate avea sumedenie de calităţi dar nu mizaţi pe a sa răbdare! Îl apucă brusc şi-i trece cheful repede. Poate începe fără a termina un lucru indiferent de entuziasmul său iniţial. Îi place să participe la tot felul de party-uri, de întâlniri, îi place distracţia. E sufletul petrecerilor! Râde, glumeşte, dansează, vibrează, îţi dă acea stare de „mă simt bine”, este plin de umor şi… riscă. Se joacă, se avântă, este iute! Se duce, se întoarce! Se agită, mimează, e volubil! Cum să faci cu un 3? Distrează-l! Plimbă-l! Agită-l! Nu-i place moşcăiala! Nu-i place lâncezeala! Spune-i secrete. Nu-l face gelos! Dă-i noi proiecte. Nu te aştepta să le ducă până la capăt! Ţine-l ocupat, mereu cu altceva! Nu cu altcineva. Mângâie-l, stimulează-l mereu. Du-l în lumea bună. Îi place. Oferă-i tu aventura. Altfel o caut[ în altă parte! Organizează petreceri! Îi place! Este o excelentă gazdă. Nu dansa prea mult cu prietenii sau cu naşul!

COMPORTAMENTUL CELOR CU VIBRAŢIA 4 A PRENUMELUI

Rece. Serios. Parcă îi tună şi îi fulgeră mereu. Te scrutează adânc. E calculat. Precaut. Sever. Te îngheaţă. E 4! Îi place să aibă maşină şi casă şi teren pentru garaj şi multe alte case. Afacerile sunt pe primul plan. N-are timp de visare! Fapte, nu vorbe! Să n-aştepţi să te pupe! N-ar înţelege la ce foloseşte. Mângâieri? Te-ai tâmpit! Astea-s manifestări prosteşti, noi suntem oameni serioşi. Îi plac lucrurile exacte, clare, concise, ordinea, disciplina. Face un lucru doar după ce îl calculează odată, de două ori, de o sută de ori. Nu spera să aibă şi inimă! Dacă are grijă de tine este pentru că aşa trebuie şi pentru că iese în câştig. Dacă nu ar avea nici un profit te-ar arunca. Te priveşte doar dacă îi foloseşti, dacă îi poţi oferi, aduce ceva. E încăpăţânat, ţâfnos, plictisitor. Poate fi îndemânatic. Dacă un 4 îţi este alesul, stai liniştită! Nu-ţi va lipsi nimic. Nici serile în care vei avea mereu de lucru, nici privirea calculată şi rece, nici cămaşa pe care i-o vei călca la dungă. Oricum va lupta pentru maşină, lucruri, casă!

COMPORTAMENTUL CELOR CU VIBRAŢIA 5 A PRENUMELUI

Te-ai îndrăgostit! Are cifra prenumelui 5! Te-ai ars! La propriu, adică, dogorăşti, te-ai încins, te-nţeleg, e normal. De la un 5 te poţi aştepta doar la aşa ceva. Bătrânele avertizau, pe vremuri tinerele ambetate, cu gărgăuni în cap şi vise despre bărbaţii perfecţi spunându-le cu tâlc: „ ei, mamă, ăla care cântă bine, joacă bine, nu e numai pentru tine!”. Cu siguranţă se refereau şi la cei cu un comportament dat de cifra prenumelui 5. care este acela? Este comportamentul perfect pentru a produce victime: drăguţ, firesc, amabil, drăgălaş, mieunit, mieros, şarmant, amuzant, elegant. Evident, îi place distracţia, se plictiseşte iute şi caută mereu altceva. Dacă începe a se plânge că este urgisit, că e nefericit că nu călătoreşte, e un 5. Atenţie, un 5 se comportă funcţie de interes, este cameleonic. Dar ce bine îi stă când dă ochii peste cap, să nu-l mănânci din ochi când vezi cum se pisiceşte cerându-ţi favoruri? Un 5 este convingător şi minunat! Nu ai cum să-l refuzi! Uită-te la el! Nu-i unic? Ştie să vândă bine orice şi să te cumpere oricând. Este mereu în căutare şi pregătit pentru atac pentru o nouă cucerire. Dar ce bine sărută! Din când în când şi pe tine.

COMPORTAMENTUL CELOR CU VIBRAŢIA 6 A PRENUMELUI

Îţi ţine umbrela? E grijuliu? Permanent cu gândul la familie? Nu te refuză dacă-i dai o misie de îndeplinit? Este curios, te sfătuieşte neîncetat? Atunci cifra prenumelui său este 6. Îl vei găsi afundat în scrisorile tale, va şti pe ce drumeag ar trebui să apuci, familia o va trata întotdeauna cu respect. Întâi familia şi apoi altceva. Poţi merge cu el la teatru ori la concert. Dacă te vei căsători cu el, cu siguranţă, cel puţin comportamentul îi va fi responsabil, dacă inima îi mai zboară hai-hui!

COMPORTAMENTUL CELOR CU VIBRAŢIA 7 A PRENUMELUI

E mai retras? Locurile aglomerate nu par să îl atragă? Pare a fi îngâmfat? Prenumele său poate fi 7. E căpos, orgolios, ţâfnos! Face când vrea, ce vrea, cu cine vrea. De fapt nu prea vrea nici cu el. Se dă singur cu capul de pragul de jos pentru a-l vedea pe cel de sus şi invers. Are un comportament mai degrabă rece, de erudit. Va fi tentat să cerceteze, să disece, să caute misterul, să descifreze. Relaţia cu astă lume pare a fi mai dificilă decât cu cea de dincolo. Se poate comporta egoist. Cămaşa îi va fi mereu mai aproape decât haina. Ce să te faci cu un aşa ales? Nu-l baţi la cap! Îl laşi singur ca o cucuvea, când vrea el, cât o dori. Nu te va trişa. Nu aştepta să meargă-n găşti, niciodată. Dacă va face aşa ceva va fi un hatâr, de dragul tău. Nu încerca să-i povesteşti pe unde poate traversa, cum să folosească linguriţa, când să înceapă ori să termine ceva. Nu flecări, nu trăncăni, nu-l cicăli! N-are nevoie de sporovăiala ta!

COMPORTAMENTUL CELOR CU VIBRAŢIA 8 A PRENUMELUI

Dacă îţi plac banii ( cui nu i-or plăcea?) ţine aproape! Ştie să-i facă, îi vrea, îi simte, se-nvârte, se suceşte, caută şi nimereşte taman unde se-mparte „mălaiul” . Partea mai mare o va lua el, întotdeauna! Este suficient de milităros şi de necontrazis. Îi place să se întreacă, să se confrunte, să se lupte. Orice se transformă într-un ring. Se comportă de parcă s-ar afla în arenă, pe ringul de box. Este posibil să fie foarte ordonat, milităros, exact, atent la detalii. Ibricul e musai să stea la 3 cm distanţă de serviciul de cafea, iar dunga prosopului din baie, exact lipită de faianţă. Evident, exagerez. Dar mai bine exagerez eu ca să înţelegi tu şi să nu plângeţi amândoi.

COMPORTAMENTUL CELOR CU VIBRAŢIA 9 A PRENUMELUI

Romantic, îţi recită, te plimbă pe faleză, mirosiţi împreună teiul înflorit în nopţile întunecate iar în cele cu lună te duce pe câmp şi îţi arată Ursa Mare? E talentat, poet desăvârşit, menestrel, trubadur, înţelege dragostea, e aiurit, s-a nimerit ca papucul drept să-l poarte în piciorul stâng în timp ce dreptul e-ncălţat cu cizma stângă? L-ai nimerit! Este romanticul 9! Cel mai bun băiat! Cel mai dezinteresat de lucrurile mărunte cum ar fi averea! Banul, nu contează pentru el! Dar cine se va ocupa totuşi de asta? Probabil că tu, în timp ce el va înşira cuvinte goale ce din coarde au să sune! Este băiatul bun! Personajul pozitiv. Este cel ce iubeşte sincer, este cel mai uşor de manipulat! Este idealul, dacă tu ai deja avere, sau pur şi simplu nu te interesează excursiile, o altă reşedinţă de vară şi o cabană pe undeva! Aşteaptă-te să lăcrimeze pentru fiecare prieten în parte şi să îşi dea ultimul dolar din buzunarul aproape gol când cineva aflat la ananghie îi cere!

 

PRENUME CU VIBRAŢIA 1

ANCA, ELENA, MONICA, MĂDĂLINA, NUŢI, DAN, GABI, IVAN, LIVIU, MITICĂ, GHEORGHE

PRENUME CU VIBRAŢIA 2

DANA, DIANA, IONELA, NINA, RALUCA, SIBEL, COSTEL, FLORIN, HORAŢIU, MARIAN, NICU, NAE, SILVIU, PAVEL, ION

PRENUME CU VIBRAŢIA 3

ANDREEA, ADRIANA, BIANCA, MARIANA, OLIMPIA, SARA, OFELIA, VIOLETA, CONSTANTIN, CĂLIN, EMIL, GEORGE, IOAN, IULIAN, VLAD

PRENUME CU VIBRAŢIA 4

ANGELICA, EMILIA, GINA, IOANA, MAGDALENA, MIRELA, OANA, VASILICA, DAVID, MIHAI, MIRCEA, OCTAVIAN

PRENUME CU VIBRAŢIA 5

CORNELIA, GEORGIANA, LAVINIA, LILIANA, VIORICA, ADI, PAUL, SICĂ, SALI, VASILE, GIGI, MIHNEA

PRENUME CU VIBRAŢIA 6

FLORI, GETA, GEORGETA, MARIA, PAULA, ANDREI, CĂTĂLIN, SAMIR, TUDOR, TĂNASE, VICTOR, LUCIAN

PRENUME CU VIBRAŢIA 7

IULIA, NICOLETA, TAVI, BOGDAN, LAUR, NELU, VALENTIN

PRENUME CU VIBRAŢIA 8

CAMELIA, LAURA, OCTAVIA, RAMONA, SIMONA, VALENTINA, COSTIN, FLAVIU, FANE, OLIMPIAN, OVIDIU, RADU, VALI

PRENUME CU VIBRAŢIA 9

CARMEN, SILVIA, MILENA, ALIN, DARIUS, DANIEL, MARIUS, SILE, VIOREL

 

(din cartea Căsătoria și numerologia- autor Milena Farcaș)
jooble.org