Eşti hotărâtă să faci marele pas? Data căsătoriei este foarte importantă!

Eşti hotărâtă să faci marele pas? Data căsătoriei este foarte importantă!(1126)


Cu emoţii, cu griji, cu ochii în lacrimi şi glasul sugrumat, cu picioarele tremurânde porneşti pe un drum al naibii de important. Prietenele căsătorite se bucură, în cele din urmă vei înţelege şi tu prin ce trec ele zilnic. Cele singure te invidiază zâmbindu-ţi amar. Te faci că nu înţelegi, că nu observi semnele. Te prefaci curajoasă, faci trei cruci mari, te rogi la soare, la lună, invoci stelele, sfinţii cunoscuţi şi începi pregătirile pentru nuntă. E musai ca totul să iasă perfect.
Tu trebuie să ştii că nu doar buchetele, meniul, salonul, aranjamentele florale, ambientul, pantofiorii, rochiţele, verighetele sunt cele importante. Astea trec imediat după ziua chefului. E bine de ştiut că data petrecerii nu are nici o legătură cu ziua în care semnezi tu, cu mânuţa ta şi în deplină cunoştinţă de cauză, că te legi pentru o viaţă de acel om. Te-ai gândit înainte, asta e cert. Ai pus în balanţă, atât cât ai putut, bune şi mai puţin plăcute despre el, ce urmează să pierzi şi cu ce te alegi. Dar data la care se formează noua familie, este ca un soi de pecete. Este un nou născut cu ale lui caracteristici. Data aceea vă va influenţa căsnicia, dezvoltarea şi parcursul ei. Ziua aceea trebuie sa fie bine aleasă, atât pentru tine, cât şi pentru el. Costumul lui de ginerică, la care oricum nu avea nimeni timp să privească atent (toţi ochii sunt ocupaţi să admire mireasa, normal) îl poţi lăsa de-o parte pentru a calcula cu grijă vibraţia zilei personale, a lui şi a ta. După ce ai văzut că naşul are timp într-o joi, iar domnişoara de onoare, într-o marţi cu soare, ai face bine să încerci să fie pentru tine ok, tu eşti eroul principal. Naşi mai găseşti (glumesc, evident), iar domnişoare… lasă-l pe ginerică dezlegat câteva ore în plus şi vei fi uluită.
Privind către data naşterii tale şi data naşterii lui, încercând să nu observăm că eşti trecută de 30 de ani (mireasa-i tinerică indiferent de vârstă, nu mă mai certa) şi că mirele este normal să aibă început de calviţie (tu nu te lua după mine, este cel mai frumos şi mai mândru bărbat din lume), ar trebui să ne facem curaj, mai mult tu, şi să aşterni datele naşterii reale(Uneori e alta decât cea din certificatul de identitate), pe două separate hârtii. E ultima dată, oricum. Apoi, totul este împreună şi totul se-mparte, evident ce-i mai bun pentru tine, la el ce-o rămâne că nu e pretenţios şi în orice caz, el s-a ales şi cu tine, al naibii norocos!

Cum se calculează:
Presupunând că data căsătoriei este 5 februarie 2017, vom aduna fiecare cifră în parte, cele două cifre din rezultatul obținut se vor aduna între ele până când vom obține o singură cifră. Acea cifră poartă numele de pecetea căsătoriei.
Exemplu: 5 (ziua căsătoriei)+2 (luna căsătoriei)+2+0+1+7 (anul căsătoriei)= 17; 1+7=8 - pecetea căsătoriei pentru cei care se vor căsători pe data de 5 februarie 2017 este 8.


PECETEA CĂSĂTORIEI

Pecetea căsătoriei reprezintă data naşterii viitorului cuplu. Este data la care cei doi au declarat, oficial, că vor să fie împreună, cu acte. Vibraţia calculată pentru această pecete ne va da informaţii despre cum se va desfăşura viaţa de cuplu, despre cât de serioşi, implicaţi, responsabili, ori poate superficiali, distanţi, ambiţioşi, rebeli, libertini veţi fi în căsnicie. Această pecete înseamnă şi felul de a fi al cuplului vostru. Cum sunteţi voi împreună, ca familişti. Este deosebit de importantă pentru viaţa voastră şi a copiilor voştri.

VIBRAŢIA 1
O pecete a cuplului cu vibraţie 1, înseamnă o căsnicie marcată de lupta pentru supremaţie. Fiecare va avea impresia că este cel mai bun, cel mai deştept, că el trebuie ascultat. Discuţiile frecvente vor fi legate de ascensiunea unuia dintre cei doi sau despre cine duce gunoiul. Nici unul nu este dispus să lase prea mult de la el. Unindu-şi însă forţele, cei doi parteneri pot avea împreună, realizări remarcabile, dacă vor trece peste orgolii. Cuplul poate fi privit ca un câştigător, ca un învingător şi din punct de vedere financiar. Îi obligă această pecete foarte pretenţioasă cu vibraţie 1, dificilă şi obositoare.

VIBRAŢIA 2
Pecetea cu vibraţie 2 este una bună. Înseamnă asociere, sensibilitate. Mai dificil va fi când partenerii vor ajunge să se îndemne unul pe celălalt pentru a lua o hotărâre. Cei doi, vor fi ocupaţi să gândească şi să aştepte momentul potrivit pentru a acţiona. În căsnicie vor fi preocupaţi de căutarea echilibrului şi armoniei, a tandreţei. Cuplul nu va duce lipsă de prieteni, reuşind să impresioneze prin natura diplomaţiei, a naturaleţii dar şi prin liniştea şi buna înţelegere pe care le inspiră. Certurile de tot felul vor apărea din senin, parcă din nimic şi vor trece la fel de repede. Cei doi vor găsi înţelepciunea de a se accepta şi înţelege unul pe celălalt şi împreună pe ceilalţi. În ceea ce priveşte domeniul financiar, cei doi vor gestiona echilibrat acest aspect.

VIBRAŢIA 3
Acest cuplu va fi sclipitor, strălucitor. Cei doi vor comunica foarte bine între ei şi foarte ingenios cu ceilalţi. Atât de mult şi atât de expansiv încât pot sări adesea scântei. Este un cuplu deosebit de norocos. Cei doi vor avea parte de călătorii frumoase împreună, de petreceri reuşite, vor deveni amfitrioni fermecători. Vor avea discuţii dese legate mai ales de exprimarea iubirii sau a unei prea mari libertăţi ori a dorinței exagerate de a trăi periculos. În plan sentimental cuplul este dominat de nevoia satisfacerii plăcerilor. Deşi vor fi norocoşi, banii vor veni către ei mereu, este nevoie de o gestionare atentă a acestora, de multă luciditate, pentru că există o tendinţă puternică spre a îi împrăştia. Vor fi tentaţi să ia hotărâri riscante împreună. Atâta timp cât se vor susţine reciproc şi nu se vor ciondăni din nimic, vor avea şi noroc, vor reuşi, oricât de nebunesc va fi planul lor.

VIBRAŢIA 4
Pecetea cu vibraţia 4 este pecetea stabilităţii, a realizărilor concrete, a muncii asidue, a determinării. Realizărilecelor doi vor apărea ca urmare a perseverenţei şi a răbdării lor. Nu avem de-a face cu un cuplu pasional şi nici cu un cuplu romantic. Chiar dacă partenerii sunt, separat, firi romantice ori pasionale, relaţia de cuplu este una serioasă, bazată pe realism, pragmatism, organizare. Până şi facerea copiilor poate fi programată, iar viaţa sexuală poate avea parte de ordine drastică: în fiecare sâmbătă dimineaţa, de la 9.00 la 9.30. Vineri seara cei doi sunt prea obosiţi după o săptămână de muncă, duminica se pregătesc pentru următoarea săptămână. Sâmbăta dimineaţa sunt relaxaţi şi odihniţi, îşi îndeplinesc sarcinile de soţ şi soţie şi… gata! Au alte treburi importante de rezolvat! Sărutările se pot lăsa aşteptate. Sunt suficiente de paşti şi de crăciun, pe obraz, e mai decent, suntem oameni serioşi, nu ne ridicăm acum poalele în cap. Cuplul va avea parte de realizări materiale importante, urmând a deveni proprietarul mai multor imobile ori terenuri. Sau este avantajat pentru a face tranzacţii imobiliare. Cei doi sunt preocupaţi exclusiv de siguranţa materială pe termen lung. Cuplul este privit de toţi ceilalţi ca fiind serios şi stabil. Este un cuplu cu şanse mari de a rezista în timp, în orice situaţie.

VIBRAŢIA 5
Pecetea cu vibraţie 5 este cea a dorinței de libertate, de mişcare, de schimbare. Cuplul va reuşi să se adapteze, cei doi vor reuşi să alunge monotonia, căutând compania celorlalţi, integrându-se în grupuri, găşti, asociaţii. Cei doi parteneri se vor distra, îşi vor trăi viaţa, chiar şi în aventuri pasagere pe care şi le vor trece cu vederea unul altuia, fidelitatea nefiind punctul forte al acestui cuplu. În ceea ce priveşte domeniul material, încasările neaşteptate şi tranzacţiile rapide vor fi favorizate. Acestui cuplu îi va fi dificil să aibă prieteni stabili. Toţi fug de noi alţii noi apar imediat.

VIBRAŢIA 6
Este vibraţia ideală pentru pecetea căsniciei. Cuplul este unul perfect. Cei doi soţi au parte de schimburi echilibrate de opinii, preferă concilierea. Cei doi sunt la fel de serioşi, implicaţi, au nevoie de familie, de căsnicie, de un cămin. Cei doi sunt preocupaţi de artă, de amenajarea locuinţei, a locului în care îşi duc traiul în comun. Sunt deosebit de grijulii, fapt care i-ar putea determina să fie prea cicălitori în ochii altora. În interiorul căsniciei vor tinde să-şi dea sfaturi unul celuilalt. Ca şi cuplu, adesea vor încerca a ordona viaţa altor cupluri, oferind sfaturi multe, prea multe, gratuit chiar dacă ceilalţi au sau nu nevoie. Familia unită pare a fi cel mai important lucru pentru acest cuplu, care se va ocupa de domeniul financiar doar pentru că este necesar, doar pentru a-şi asigura un trai decent. Acest cuplu este perfect pentru a năşi, pentru a cununa, pentru a boteza. Vor să vadă în jurul lor linişte şi pace. Ei cred că toată lumea luptă pentru aşa ceva.

VIBRAŢIA 7
Pecetea cu vibraţia 7 este pecetea analizei, a misterului, a introspecţiei. Cuplul va fi unul misterios, ciudat, ciufut, altfel, altcumva, privit cu o oarecare teamă şi curiozitate. Cuplul păstrează distanţa, pare excentric, este excentric. În interiorul căsniciei cei doi îşi respectă nevoia de intimitatea, ştiu să-şi revendice acest drept. Nu comunică neapărat foarte mult, dar cei doi se pot înţelege prin gesturi, se pot simţi. Despre latura sentimentală putem aminti, în treacăt, că este trecută la afaceri secrete. Ceea ce simte fiecare, ţine pentru el. Din diverse motive, nici unul nu reuşeşte să-i dezvăluie celuilalt ce sentimente nutreşte pentru el. Paturile ori dormitoarele separate pot fi luate în discuţie de timpuriu iar celor doi li se va părea normal să împartă patul împreună doar în momentele de maximă intimitate şi pentru un timp relativ scurt. Iubirea nu este percepută ca fiind şi carnală, cea spirituală având întâietate. Cuplul poate deveni genul pios, frecventând biserica sau genul cercetător, intelectual, manifestând atracţie către tot ceea ce înseamnă întâlniri cu erudiţi, mişcări ciudate, preocupări oculte. Domeniul material şi realizările materiale nu vor deveni scopul vieţii lor în doi, dar va exista o gestiune eficientă, modestă a valorilor materiale.

VIBRAŢIA 8
Pecetea cu vibraţia 8 avantajează câştigurile şi investiţiile financiare. Cuplul va fi perceput ca unul foarte realizat. Efortul, pasiunea în muncă, nerăbdarea şi ambiţia vor caracteriza căsnicia cu această pecete. Cei doi parteneri de cuplu vor dori să acceadă, să câştige, să posede, cât mai mult. Vor deveni din ce în ce mai nemulţumiţi şi nefericiţi pentru că îşi vor dori mereu mai mult şi mai bine. Vor trece peste obstacole, vor fi curajoşi împreună. Sunt adepţii loialităţii, ai fidelităţii, ai exactităţii. În căsnicie, vor tinde să se certe adesea pentru chestiuni legate de orgolii exagerate. Şi, fireşte, se vor contrazice şi de dragul de a spune nu celuilalt şi pentru exerciţiu, pentru antrenament, pentru o normalitate ciudată, numai a lor. Relaţiile sunt furtunoase. Domeniul material este superb, îi favorizează doar pe cei cu adevărat curajoşi, care pot avea parte de încasări deosebit de mari.

VIBRAŢIA 9
Pecetea cu vibraţia 9 nu este cea mai potrivită pentru un cuplu. Un astfel de cuplu este dominat de gândul eşecului în dragoste, de gândul că în cele din urmă totul se va sfârşi, se va spulbera, se va rupe. Cei doi sunt deosebit de sensibili şi emotivi în cuplu, visând la o căsnicie ideală, imposibil de realizat, fără să înţeleagă de ce. Priviţi ca o entitate, vor fi luaţi de fraieri. Vor face multe acte de caritate, vor fi lesne păcăliţi cu zâmbete sau cu lacrimi false. Sunt interesaţi de ceea ce înseamnă acţiuni umanitare, căldura oferită tuturor celorlalţi, devotamentul pentru cauze nobile îi ţine împreună în viaţa de cuplu. O căsnicie cu o pecete 9 rezistă cu eforturi extraordinare, doar dacă cei doi sunt deosebit de motivaţi iar compatibilitatea este excelentă între ei.

(din cartea Căsătoria și numerologia- autor Milena Farcaș)

 
jooble.org