Pachete turistice care vă oferă cazări în castele şi conace, plimbări cu cai și vizite la meșteșugari

Pachete turistice care vă oferă cazări în castele şi conace, plimbări cu cai și vizite la meșteșugari(785)


Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului Covasna a lansat website-ul de promovare turistică a judeţului www.viziteazacovasna.ro, precum şi o serie de pachete de vacanţă, care includ, printre altele, cazări în castele şi conace şi vizitarea unor ateliere meşteşugăreşti.

Potrivit conducerii asociaţiei, o parte dintre pachetele turistice sunt afişate pe site, iar altele pot fi alcătuite la cerere, “personalizate” în funcţie de preferinţele celor interesaţi.

Printre ofertele turistice se numără un “weekend-break aristocratic”, cu cazare la castelul Daniel din Tălişoara, construit în secolul al XVII-lea. Pachetul include şi o activitate la alegere, cum ar fi vizitarea unui atelier tradiţional de fier forjat, o baie romantică, plimbări cu căruţa sau o cină în aer liber cu foc de tabără.

Turiştii pot alege un sejur all inclusive la pensiunea prinţului de Wales din Valea Zălanului sau la pensiunea contelui Kalnoky din Micloşoara, în pachet fiind incluse tururi ghidate, plimbări cu cai şi căruţe şi vizite la diverşi meşteşugari din zonă. Conform AGERPRES, “Pachetul economic” include un sejur de trei nopţi la o pensiune de trei margarete din Băile Balvanyos, intrarea la complexul Grand Santerra SPA de la Balvanyos Resort, respectiv acces la piscine, saune, baie cu aburi, salina, precum şi o excursie de o zi în zonă, activităţi gastronomice şi vizite la muzee şi meşteşugari, printre care Muzeul etnografic în aer liber din Cernat şi satul dogarilor – Harale.
jooble.org