NOI PE CINE VOTĂM?                                                                                            HAI SĂ CALCULĂM!

NOI PE CINE VOTĂM? HAI SĂ CALCULĂM!(1484)


GHEORGHE DRAGOMIR-deputat PNL


Data naşterii 12 ianuarie 1963

 

CIFRA DESTINULUI- din 2 şi 3
Niciodată 5 şi atât, dar întotdeauna 3 şi 2 în 5, Gerorghe Dragomir va afla că se îndreaptă în direcţia potrivită atunci când, muncind împreună cu ceilalţi, însufleţind şi înveselindu-i pe aceştia, va încerca să descopere, tot felul de modalităţi prin care să se comporte şi să acţioneze după bunul său plac.

Cu siguranţă, având în cifra destinului un 3, va fi norocos iar şansele ce se vor ivi în calea sa vor fi multe. Cele mai importante ocazii însă pentru el, pe care nu va trebui să le ignore sunt cele legate de colaborare, de munca alături de cei mulţi, de calităţile sale de a vedea frumosul în orice, de a găsi soluţii acolo unde alţii nu le văd, de a observa unde pare a fi doar ceaţă şi fum şi de a provoca schimbarea.

Libertatea, dorinţa de a se simţi dezlegat de orice, liber să acționeze, este apoape vitală pentru el. E greu de crezut că ar putea fi manipulat. Fără dorinţa sa, nu va putea nimeni să-l dirijeze. De fapt el nu este condus de nimeni, ci doar de propria dorinţă.

Va ţine cont mereu de ce-şi doresc ceialaţi. Acţionând fireşte după cum vrea el. Având o putere mare de transformare, capacitatea de a se deprinde cu orice împreujurare, va fi, după nevoie ori prietenul galant ori fermecătorul partener de golf ori blând zefir sau taifun.

Are talent din belşug, se descurcă în orice situații. Norocul, partenerul său devotat, uită să plece, uită de alţii, este prezent indiferent de situaţii. Şi banii pare a-i face mult mai uşor decât majoritatea. Mereu va găsi un mod de a-i avea, de a-i obţine ori cheltui. Pentru că a fost dăruit cu vorbe frumoase, convingătoare, cu elocvenţă aşadar, va fi mereu, dacă etica o impune, o excelentă gazdă, un superb iniţiator. E drept, cu răbdarea casă bună nu face. Dacă ce-i spui nu-l atrage ori nu-i eşti pe moment de folos, știe să se retragă, funcţie de subiect, elegant ori cu brutalitate.

Nu va fi întrebat dacă vrea să ajungă faimos, indiferent de opinia sa, va ajunge cunoscut lumii. Poate planifica totul cu grijă şi aştepta oricâd pentru a te prinde pe picior greşit dacă măcar odată în viaţă l-ai necăjit: cu o vorbă, cu un gest, cu un zâmbet sau cu o încruntare ori o sclipire din ochi.

Nu-i place să i se impună să lucreze într-un anume ritm impus de alții. Este un subtil, un şiret, un abil... diplomat într-un cuvânt i-am spune. Se poate debarasa cu istețime de cineva care îi este neplăcut. Se enervează repede, se exprimă doar dacă este necesar. 

Trăind la cote maxime, şi la extreme, există riscul permanent, pe care şi-l asumă, de a se distruge, de a se mistui.
Poate fi cu ușurință rănit, de aproape de orice cuvânt spus în fugă, de o privire negândită, de un zâmbet nereţinut. Deşi pare mereu pe metereze deşi se poateoricărei situații, puţini pot bănui că este un timid, care se-ascunde în spatele vorbelor frumoase, a diplomaţiei, a iniţiatorului 5. 

Vom adăuga că-i place să se plimbe, că poate fi mereu gata de plecare, că e făcut pentru negoţ, de orice fel, cu orice. Negociază adesea şi cu el, pentru el, pe sine, de nu se poate în alt fel. Trebuie să adăugăm că-n orice vânzare- cumpărare este convingător. Te poate cumpăra dintr-o privire şi-ţi poate răspunde afrontului primit de n-ai să bănuieşti cât oi trăi de unde ţi se trage. Poate mânui: are mâini iscusite şi o minte dibace. Te întoarce, după cum e dorinţa lui, iar tu-l asculţi,i te supui, fără să înțelegi din ce motiv.

CIFRA ZILEI DE NAŞTERE- 3
Vesel, dar predispus la gelozie, va avea mereu la îndemână jobenul fermecat din care va scoate întotdeauna exact ce trebuie pentru a-i binedispune pe cei din jurul său.

CIFRA OBIECTIVELOR- 4
Cifra obiectivelor arată care e scopul , ce putem realiza, pe unde şi ce ar trebui să facem pentru ca totul să ne meargă bine. Dragomir are ca scop în viaţă, ca obiectiv realizările palpabile, materiale, nu prostioare, nu norişori ori soare, visuri despre mare... Scopul său în viaţă este practic, precis. De va fi indecis şi va visa la stele ori alte cel ce nu prea stau în firea sa, va greşi, firesc apoi, va plăti.

CIFRA VOCALELOR- 5
Își dorește să aibă parte de mai multă libertate de acțiune.

CIFRA CONSOANELOR- 9
Spectatorii, vecinii, partenerii, colegii, subalternii, toţi ceilalţi îl văd ca fiind un romantic incurabil, idealistul veritabil, şi cel mai energic om. Căci iute la mânie este. Mai e considerat bun, impresionabil, sensibil la necazurile celorlalţi... independent şi plin de idei năstruşnice, pontos.

COMPORTAMENT- 5
Graţie numelui cu vibraţie 5 se poate adapta fără probleme tuturor schimbărilor. Nu-i place să-l verifici, să-i ordoni, să-l încadrezi în tipare. El iese dintre ele, se răscoală împotriva tuturor... există riscul de a se răzgândi prea des şi de a se deda plăcerilor... probabil, culinare.

CIFRA ENERGETICĂ- 1 Ce ar putea în viaţă cel mai bine să facă? Ce ar putea realiza? Cel mai bine se pricepe să conducă, să comande să fie șef. Este rațional și independent, energic și încăpățânat, agresiv doar la nevoie.

CARACTERISTICA ASCUNSĂ- 7
Graţie cifrei 7 din CARACTERISTICA ASCUNSĂ, în vremuri de grele încercări va găsi răspunsul în el, la nicăieri altcineva. Sfaturile primite vor fi de prisos şi nu va acţiona decât atunci când favorabil totul îi va fi.

Anul 2016 are pentru Gheorghe Dragomir o vibrație personală 4. Este un an în care va munci din greu, în care își va stabili prioritățile. Se va se va organiza, se va disciplina, va deveni mai sever, inflexibil și realist. Nu se va abate de la planurile sale și va acționa doar după îndelugi verificări.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri