Patronii din turism se intâlnesc, la Neptun, pentru a analiza sezonul estival proaspăt încheiat

Patronii din turism se intâlnesc, la Neptun, pentru a analiza sezonul estival proaspăt încheiat(981)


Federaţia PATRONATELOR din TURISMUL ROMÂNESC (F.P.T.R., președinte: MOHAMMAD MURAD) organizează ASTĂZI, marți - 13 septembrie 2016, de la ora 10.00, la Centrul de Conferinţe al Complexului Turistic "DOINA", din stațiunea NEPTUN (Mangalia-Nord), întalnirea privind analiza acestui sezon turistic estival, ocazie cu care se va contracta și baza materială din sector, pentru anul 2017.

La întâlnire au fost invitați reprezentanți ai Autorității Naționale pentru Turism (A.N.T.), ai autorităților locale, ai agențiilor de turism și ai activelor turistice și de agrement, de pe Litoralul Românesc al Mării Negre.

Această reuniune îşi propune să faciliteze contactele şi negocierile dintre prestatori şi agenţiile de turism, în vederea încheierii contractelor de prestări de servicii turistice, pentru anul 2017, în zona Litoralului.

Şi-au anunţat prezența investitori și administratori din: Năvodari, Mamaia, Eforie-Nord, Eforie-Sud, Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap-Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche, precum şi reprezentanții agenţiilor de turism din ţară.

Mohammad Murad (președinte F.P.T.R.) a afirmat: "Se pun bazele unui nou mod de colaborare, între hotelieri și agenții !"

Ţinând cont de evoluţia pieţei turistice şi a evenimentelor din ultima perioadă, organizatorii consideră că această întâlnire este FOARTE IMPORTANTĂ, pentru a pune bazele unui nou mod de colaborare, între agenţiile de turism şi patronii și administratorii activelor de pe Litoral.

Începând cu ora 13.30, este anunțată și o conferință-de-presă, care va avea loc la Centrul-de-Conferinţe al Complexului "Doina", din Neptun.
jooble.org