Gheorghe Dragomir - pro Cioloș

Gheorghe Dragomir - pro Cioloș(642)


Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, a apreciat, în declarația politică depusă la începutul acestei săptămâni în plenul Camerei Deputaților, decizia premierului Dacian Cioloș de a călători într-o vizită oficială în Germania cu un avion de linie al companiei Tarom, alături de ceilalți pasageri de la clasa economic.

În țara unde șeful Senatului se consideră mult prea ocupat și important să stea la coadă, asemenea oamenilor de rând, pentru a-și reînnoi permisul auto, unde în urmă cu câteva luni un polițist își pierdea viața pentru a face loc în trafic coloanei oficiale a unui ministru plagiator, bunul-simț și decența celor care ne conduc sunt astăzi flori rare. Ceea ce pe noi ne surprinde, într-o lume civilizată ar fi socotit, fără doar și poate, ceva firesc. Un astfel de exemplu este cel al premierului Dacian Cioloș care a plecat duminică într-o vizită oficială în Germania, la Munchen, cu un avion de linie al companiei Tarom, călătorind alături de ceilalți pasageri la clasa Economic și refuzând un upgrade pentru Business Class. Sub ochii celorlalți călători, premierul și-a făcut loc, cu bagajul în mână, până la locul său și s-a așezat alături de șeful Cancelariei. De altfel, nu este pentru prima dată când premierul Cioloș călătorește cu o cursă de linie, în luna ianuarie alegând să meargă în același mod la Paris”, a declarat deputatul Gheorghe Dragomir.

Acesta consideră că, deși are numeroare responsabilități, „Dacian Cioloș ne arată, cu fiecare ocazie, că nu are nimic de-a face cu aroganța, tupeul și șmecheria predecesorilor săi. Din fruntea Executivului, premierul Dacian Cioloș demonstrează că a rămas același om simplu, modest, cu bun-simț, cu aceleași drepturi și obligații ca fiecare dintre noi. Un om care a performat în Comisia Europeană, un om provenit dintr-o lume cu alte standarde de calitate și cu alt mod de a comunica. Fără fală, fără promisiuni false. De astfel de oameni are nevoie România!”.

Liderul liberal susține că România are nevoie ca viitorul guvern, care va fi format după alegerile parlamentare, să fie condus tot de Dacian Cioloș. „Personal mi-aș dori ca viitorul guvern, care va fi format după alegerile parlamentare, să fie condus tot de Dacian Cioloș, indiferent dacă va opta să se înscrie sau nu într-un partid politic. Premierul Cioloș trebuie să-și continue politica de dezvoltare și după acest mandat scurt pentru a-și duce la bun sfârșit proiectele începute deja. România dă semne că poate performa. Tocmai de aceea, avem nevoie în fruntea Guvernului de un om cu experiență europeană, care își poate pune amprenta, împreună cu miniștrii săi, la dezvoltarea țării”, consideră președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir.

09 septembrie 2016                                            Departamentul de Comunicare al PNL Constanța
 
jooble.org