Cum poți să verifici dacă certificatele de atestare fiscală sunt adevărate(544)


Certificatele de atestare fiscală eliberate la ghişeele unice ale Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa pot fi verificate din punct de vedere al autenticităţii pe site-ul www.spit-ct.ro – secţiunea “Servicii online” – „Verifică certificat fiscal” sau pe link-ul https://etax.spit-ct.ro/VerificaCF.aspx.

Verificarea poate fi realizată de orice persoană care se află în posesia unui certificat de atestare fiscală, pe baza numărului de înregistrare, a datei de înregistrare a documentului şi a cheii de control alocate în mod automat de programul informatic, tipărite în nota de subsol a documentului.

SPIT aminteşte că verificarea autenticităţii certificatelor de atestare fiscală online şi a fişelor de înmatriculare este posibilă din luna iunie a anului 2010.

Verificarea autenticităţii certificatelor de atestare fiscală eliberate de la ghişeele SPIT completează seria măsurilor de siguranţă implementate la nivelul instituţiei în vederea eliminării încercărilor de falsificare a documentelor emise de instituţie.
jooble.org