Evenimente de marcă organizate de TNL Constanța

Evenimente de marcă organizate de TNL Constanța(1156)


Membrii Biroului Politic Județean Constanța al Tineretului Național Liberal s-au întâlnit în ședință sâmbătă, 20 august a.c., cu o parte din conducerea Filialei Constanța a Partidului Național Liberal pentru a pune la punct împreună o serie de măsuri organizatorice în vederea evenimentelor care se vor desfășura, în perioada următoare, la Constanța.

Primul eveniment de mare amploare, anunțat de președintele Filialei TNL Constanța, consilierul județean Bogdan Bola, este Festivalul de Teatru pentru Tineret SEATHRE, aflat la prima ediție, care se va desfășura în perioada 22-28 august a.c. și care se va încheia cu un spectacol la Teatrul de Stat Constanța. Evenimentul, al cărui co-organizator este TNL Constanța, își propune să reînvie cultura în Constanța și să direcționeze tinerii către explorarea minunatei lumi a teatrului.

Tinerii liberali constănțeni au discutat și despre lansarea, în perioada imediat următoare, a unei platforme online construită pentru a veni în sprijinul constănțenilor, în vederea soluționării problemelor cu care aceștia se confruntă.

Nu în ultimul rând, s-au purtat discuții și despre evenimentul anual „Școala de vară TNL”, care va avea loc în perioada 08-11 septembrie a.c., în stațiunea Eforie Nord. La eveniment vor participa peste 400 de tineri liberali din întreaga țară, alături de membrii Biroului Național de Tineret al PNL și reprezentanți ai conducerii Partidului Național Liberal și ai Filialei PNL Constanța. 

La ședință au participat, alături de membrii BPJ ai TNL Constanța, președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, secretarul general al PNL Constanța, Septimiu Bourceanu, președintele Organizației municipale TNL Constanța, Cristina Văsii, și consilierii județeni liberali Robert Boroianu, George Muhscină, Cristy Băisan, Ovidiu Cupșa, Baiazid Memiș, Marian Crușoveanu, George Niculescu și Sorin Mocianu.

 
jooble.org