TRANZACŢIA ANULUI ÎN INDUSTRIA TRANSPORTULUI NAVAL

TRANZACŢIA ANULUI ÎN INDUSTRIA TRANSPORTULUI NAVAL(910)


Conform Lumeajustitiei.ro-luju, avocatii de la Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP) au asistat grupul Transport Trade Services (TTS) - casa de expeditii ce controleaza CNFR Navrom SA -in procedura de achizitie a pachetului majoritar al participatiilor in Plimsoll Kft, operator fluvial si una dintre cele mai mari companii de logistica din Ungaria.

Transport Trade Services a dobandit astfel 51% din capitalul social al Plimsoll Kft, societate ce detine subsidiara Fluvius Kft, armator fluvial de nave autopropulsate care si-a construit in ultimii 15 ani o buna reputatie pe piata locala si internationala. Investitia are ca obiectiv intarirea si dezvoltarea pozitiei TTS ca jucator regional in zona Dunarii, se arata intr-un comunicat de presa dat publicitatii, miercuri 10 august 2016, de reprezentantii ZRP. Cumparatorii au fost asistati de o echipa de avocati sub coordonarea lui Catalin Micu (foto dreapta),Managing Associate ZRP, si Larisa Popoviciu (foto stanga), Senior Associate ZRP, care au asigurat negocierea si finalizarea cu succes a acestui proiect transfrontalier. Tranzactia a presupus o etapa de due diligence, continuand cu structurarea tranzactiei si redactarea si negocierea contractelor. In acest sens, ZRP a colaborat cu avocati din Ungaria, respectiv Kende, Molnar-Biro, Katona Attorneys-at-Law (KMBK), responsabili cu indeplinirea formalitatilor juridice pe teritoriul ungar. „A fost un proces complex avand in vedere specificul activitatii clientului nostru, dar experienta echipei de avocati si colaborarea traditionala cu TTS ne-a ajutat sa acomodam toate cerintele tehnice si strategice ale investitorului. Tranzactia consolideaza pozitia TTS pe cursul superior al Dunarii si deschide totodata noi oportunitati in business”, a declarat Catalin Micu, Managing Associate ZRP.

Despre Zamfirescu Racoti & Partners
Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP) este acreditata ca una dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania, oferind servicii de asistenta juridica atat in sfera litigiilor si a arbitrajului, cat si in domeniul avocaturii de business si al consultantei fiscale.
ZRP are o echipa de 50 de avocati, dintre care opt asociati – Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – asociati fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Antoniu Obancia (asociat), Elena Iacob (asociat) si Alina Tugearu (asociat).
 
jooble.org