Tinerii liberali inițiază  “Constanta City Tour”

Tinerii liberali inițiază “Constanta City Tour”(769)Turiștii care ajung în Constanța ar putea, începând de anul viitor, să viziteze orașul și cele mai importante obiective ale sale folosind autobuzele supraetajate ale RATC.

Inițiativa aparține consilierului local municipal al PNL Constanța, Cristina Văsii, și Organizației de Tineret a PNL Constanța care vor organiza joi, 1 septembrie 2016, ora 16.00, la sediul Partidului Național Liberal din str. Lahovari nr. 2A, o primă dezbatere cu privire la acest proiect. La întâlnire sunt așteptați să participe toți cei interesați alături de reprezentanți ai mediului de afaceri, ai ONG-urilor și ai mass-mediei locale și centrale.

Proiectul intitulat “Constanta City Tour” își propune elaborarea unui traseu turistic ce va putea fi parcurs folosind autobuzele supraetajate ale RATC. Călătorii care vor alege să viziteze orașul în acest mod vor avea la dispoziție un ghid audio disponibil în limba română, engleză, franceză și germană și o hartă ce va cuprinde cele mai importante obiective turistice din Constanța. 

Astfel de trasee există și în București și în majoritatea orașelor turistice din Europa precum Amsterdam, Paris sau Bruxelles. Este o cale de a promova orașul ca ofertă turistică după o perioadă în care s-a promovat masiv și exclusiv turismul din stațiunea Mamaia”, a declarat Cristina Văsii. 

La finalul dezbaterilor, inițiativa consilierului liberal va lua forma unei propuneri ce va fi înaintată spre vot Consiliului Local Municipal Constanța.
 

Organizaţia Municipală a PNL Constanţa
Departamentul de Comunicare

18 august 2016  
jooble.org