Brăiloiu visează parcuri verzi în Eforie

Brăiloiu visează parcuri verzi în Eforie(393)


Primăria Eforie semnează vineri, 19 iulie, contractul de finanțare pentru realizarea unui parc de recreere, valoarea totală a proiectului fiind de peste trei milioane de lei.
Obiectivul general al proiectului îl constituie îmbunătățirea factorilor de mediu și creșterea calității vieții prin realizarea unui parc de recreere în orașul Eforie în contextul protejării mediului înconjurător și al asigurării unei dezvoltari durabile. Parcul de recreere va fi amplasat pe strada Dezrobirii în zona restaurantului Cazino din Eforie pe un teren aflat în administrația domeniului public.
Proiectul își propune realizarea unor spații verzi acoperite de covoare florale multicolore, utilarea cu mobilier urban constituit din bănci, pergole, coșuri de gunoi, cișmele, panouri de expunere, iluminare arhitecturala pe timp de noapte cu proiectoare de lumină, realizarea de spații care să ofere variație vizuală, dar și realizarea unui ecosistem corect, crearea unor fântâni arteziene finisate cu plăci de travertin care înfrumusețeaza și revigorează peisajul. Valoarea totală a proiectului este de peste trei milioane de lei.
 




jooble.org