TURISTUL DE PE ZEBRĂ 20

TURISTUL DE PE ZEBRĂ 20(1994)


Trupa Bosquito revine la Constanţa pentru un concert inedit şi o seară plină voie-bună şi muzică live de calitate dedicată celor care vor să se distreze! Piese vechi, dar şi piese noi vor face deliciul publicului pe ritmurile deja binecunoscute. În cei 15 ani de activitate, trupa Bosquito a ştiut să cucerească publicul cu hit-uri precum “Pas cu pas”, “Pepita”, “Hopa Hopa”, “Două mâini”, “Marcela” şi lista continuă. Până în prezent, formaţia a lansat cinci albume: “Bosquito” (2000), “Sar scântei” (2001), “Cocktail Molotov” (2003), “Fărâme din soare” (2004) şi “Babylon” (2014). Vino JOI, 28 IULIE, ORA 21.30, la restaurant Harlequin Mamaia să petreci o seară minunată alături de băieţii de la Bosquito. Rezervări la 0766 400 181. Preţ bilet: 55 de lei. Eveniment susţinut de: Magic FM, X-Printing, Maritimo, Constanţa News, Cărtureşti, Cuget Liber şi Telegraf. Organizat de evenimente-constanta.ro şi Harlequin Mamaia.

* Anul acesta, Europa FM Live pe Plajă îţi aduce trei zile de muzică bună şi distracţie la malul mării, pe plaja dintre Venus şi Saturn. Intrarea este liberă! Un număr impresionant de artişti au confirmat prezenţa la Europa FM Live pe Plajă 2016, pe 29, 30 şi 31 iulie. Europa FM Live pe Plajă 2016 va fi transmis şi în direct la Europa FM, iar cei care nu pot ajunge pe litoral vor putea urmări întregul eveniment video live pe europafm.ro şi livepeplaja.ro. Vineri, 29 iulie: SMILEY, VOLTAJ, LOREDANA, FLY PROJECT, ADRIAN SÎNĂ, LIDIA BUBLE, DeMoga MUSIC SHOW. Sâmbătă, 30 iulie: DELIA, CARLA’S DREAMS, ANTONIA, ANDRA, VUNK, PROCONSUL. Duminică, 31 iulie: ZDOB ŞI ZDUB, LES ELEPHANTS BIZARRES, VIŢA DE VIE, BYRON, GRIMUS, ROBIN AND THE BACKSTABBERS.

* “Ziua Delfinului“, un eveniment de tradiţie al Organizaţiei Mare Nostrum, va avea loc anul acesta în cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa(Delfinariu). Evenimentul aduce mai aproape de oameni problemele cu care se confruntă delfinii din Marea Neagră.
Cei mici se pot implica în realizarea unui traseu tematic pe aleile Complexului, desenând delfini, dar şi alte vieţuitoare marine, precum şi scene din viaţa marină. Organizatorii au pregătit multe surprize. Cei care vor să participe sunt aşteptaţi vineri, 5 august, începând cu ora 9:30, la Delfinariu. Accesul este gratuit. Evenimentul face parte din cadrul proiectului “Educație de (mediu) de nota 10”, co-finanțat de OMV Petrom SA.

* Unul dintre cei mai apreciaţi comedianţi din România, TEO revine la Constanţa pentru un super-show de stand-up comedy pe scena Harlequin Mamaia. Teo a început să facă stand-up în 2003 şi este parte din “Sfânta Treime a Stand up-ului românesc” alături de Vio şi Costel. De asemenea, Teo este unul dintre membrii echipei Sector 7, alături de care realizează şi prezintă emisiunea online Nimic Nou. Teo va urca pe scena restaurantului Harlequin Mamaia,MIERCURI, 27 IULIE, de la ORA 21.30.
Preţul unui bilet este 35 lei. Rezervări la: 0766 400 181. Eveniment susţinut de: X-printing, Cuget Liber, Telegraf, Maritimo şi Magic FM. Organizat de evenimente-constanta.ro şi restaurant Harlequin Mamaia.

* Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa, în perioada 20-22 iulie s-au înregistrat 15 cazuri de toxiinfecţie alimentară la turişti cazaţi la complexul hotelier Mera din Venus. Din cei 15 turişti cu toxiinfecţie, 12 au avut forme uşoare de boală şi nu au necesitat spitalizarea, iar trei persoane au ajuns la spitalul din Mangalia, fiind diagnosticate cu toxiinfecţie alimentară cu deshidratare gradul I sau II. Turiştii aveau dureri abdominale, vărsături, apărute la opt ore după ce au mâncat la complexul hotelier, în sistem all-inclusive, potrivit news.ro. O echipă de inspectori de la Serviciul de Control în Sănătate Publică şi de la Serviciul de Supraveghere în Sănătate Publică a mers la Hotel Mera şi la spital pentru declanşarea anchetei epidemiologice şi au fost recoltate probe din blocul alimentar, probe din alimente, dar şi probe biologice de la personalul din bucătărie. Analizele sunt in lucru, iar ancheta este în curs de desfăşurare, a mai precizat sursa citată. În urmă cu două zile, după apariţia primelor cazuri de toxiinfecţie alimentară la Mera din Venus, reprezentanţii ANPC au mers la unitatea hotelieră şi au găsit produse fără elemente de identificare, dar şi alimente cu termen de valabilitate depăşit. În urma acestor nereguli, complexul Mera Resort a fost amendat cu 15.000 de lei. *


ALTFEL DE PUBLICITATE

Va propunem sa petreceti cateva zile la Hotelurile Plutitoare Anastasia Delta Dunarii.in cadrul programului Delta Dunarii in luna lui " Cuptor ".

Ziua 1. Sosire la Murighiol - punctul de plecare in Delta Dunarii (la aproximativ 40 km de resedinta judetului Tulcea). Parcare pazita. Transfer cu barci cu motor de la Murighiol la hotelulurile plutitoare - Anastasia. Cazare si check in. Bine ati venit la masa de seara cu mult peste. Ziua 2 Mic dejun si imbarcare in barcile cu motor. In lazile frigorifice veti avea apa minerala si dejunul la pachet, excursia durand pana la 8 ore. Vom naviga pe bratul Sf. Gheorghe spre granita dintre Delta si Marea Neagra- Sf. Gheorghe Delta. Veti lua dejunul pe plaja pustie apoi veti putea inota in mare daca vremea ne permite. Ne vom intoarce pe seara la Hotelul Plutitor unde va asteapta o veritabila cina pescareasca . Alternativa pentru aceasta zi - vizitarea zonei Caraorman - dunele, padurea de stejar, sanctuarul pasarilor SAU zona Perisor. Ziua 3. Mic dejun si imbarcare in barcile cu motor. Astazi vom vizita zona Uzlina,Taranova, Gorgostel, Chiril, Isaac, Dubcova si multe altele dintr-un mare colier de lacuri, sunt locuri de odihna sau hrana pentru colonii de lebede, pelicani si cormorani. Vom vizita lacurile si vom observa ca pestele trebuie impartit intre pescari si pasari. Dupa vizitarea unor asezari pescaresti ne vom intoarce pe hotelul plutitor. Dejun, relaxare pe terase, plimbari pe diguri .Pe seara vom lua cina. Ziua 4. Mic dejun si ne imbarcam pentru inca o excursie cu barcile cu motor pe traseul Garla Filatului - Canalul Litcov - Ghiol Gorgova- Ghiol Potcoava - Canal Isacc 1 - Ghiol Isaccel - Uzlina. Buna dispozitie va fi la ea acasa. Revenim la hotel unde vom lua pranzul. Apoi, dupa o binemeritata relaxare la o cafea pe terasa vom face ultima imbarcare pentru transferul la Murighiol. Pretul acestui pachet este compus din 450 lei/persoana – cazare (3 nopti) si pensiune completa - inclus apa minerala, cafea, ceai; 220 lei/persoana – 3 ZILE excursii (OPTIONAL) si transferurile cu barcile cu motor in Delta Dunarii .

OPTIONAL - PLIMBARI CU CANOE SI KAIAC, PISCINA PENTRU COPII SI ADULTI, PROGRAME DE PESCUIT. Pretul nu include Taxe acces RBDD - 15 lei/pers, Parcare auto -8 lei/auto/noapte,
Va stau la dispozitie si va astept in Delta!

REZERVARI la  office@wilddanube.ro, Cristian Hasnas, 0722 680 402

Bula, soţia lui PĂCALĂ 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri