RUBRICĂ NOUĂ : TURISTUL DE PE ZEBRĂ

RUBRICĂ NOUĂ : TURISTUL DE PE ZEBRĂ(1045)


*Am fost în Paradis. Cel din Jupiter. Nici el nu mai e ce-a fost cândva. Înainte de ’90 era de vis. Până-n ’93 s-a menţinut cât de cât, apoi a ajuns o ruină. Suntem specialişti în distrugeri.

* La Olimp este jale. Aşa e şi Venus.

* De la Farul au plecat fotbalistul Cosmin Neagu, 25 ani şi maseurul cu nume istoric, Nicolae Iorga, ambii la Dunărea Călăraşi, aflată sub comanda antrenorului Adrian Mihalcea.

* Începe coşmarul. Au apărut algele. Se simte miros greu. O furtună ar fi un dezastru.

* Fără şezlonguri e o plajă de la Eforie Sud. Cum cobori de la creşă, pe strada Mihai Viteazu spre mare, după depozitul de la Cimileac.

* Între 1-15 iulie la Vama Veche karaoke cu Toni Neamţu Otonel în fiecare noapte între orele 23,00-5,00. Evenimentul se numeşte la Canapele Party. Serile încep cu un program de folk şi rock.

* Aflu că în mirifica Deltă a Dunării, în loc de şalău se serveşte pangasius, în loc de crap singer, în loc de icre de crap icre de caras, la preţurile primelor. Generatorul de curent electric, între 24 şi 6,00 dimineaţa, se opreşte pe motiv de economie. Ziua, când turiştii sunt plecaţi la plimbare cu bărcile, se opreşte generatorul. Să mai vorbim de turism? Scuze.

* Începând de vineri, 1 iulie, RATC Constanța a inaugurat două noi trasee estivale în stațiunea Mamaia. Pe traseul 1, denumit 40 Mamaia, se va circula cu două autobuze etajate, cu plecare din 45 în 45 de minute, pe traseul Gară - bd. Ferdinand - str. Mircea cel Bătrân - bd. Mamaia - Mamaia, până la hotelul Caraiman (Tabăra Turist) și retur. Programul zilnic al traseului, inclusiv sâmbăta și duminica, va fi între orele 9.00 - 13.00 și 15.00 - 19.00. Pe traseul 2, denumit 100 Mamaia, se va circula cu 4 autobuze etajate cu plecare din 22 în 22 de minute, pe traseul Gară - bd. Lăpușneanu - stațiunea Mamaia până la hotelul Caraiman și retur. Programul zilnic al traseului, inclusiv sâmbăta și duminica, va fi între 9.00 - 13.00 și 15.00 - 19.00. Astfel, în Mamaia, pe porțiunea Aqua Magic - hotel Caraiman - Aqua Magic, intervalul în care vor sosi autobuzele va fi de 11 - 22 de minute. Autobuzele vor opri în toate stațiile RATC Constanța de pe traseele stabilite și vor avea tarif unic 1,5 lei. În toate autobuzele de pe liniile estivale 40 Mamaia și 100 Mamaia se găsesc bilete de vânzare la conducătorii auto. Abonamentele și celelalte gratuități nu sunt valabile pe aceste trasee estivale.

* Am văzut zeci de bişniţari în zona gării Constanţa. Chiar sub ochii autorităților care ar trebui să intervină.

* Clasicele spectacole organizate în fiecare vară pe Litoral au în acest sezon o concurență serioasă. Timp de două luni, artiștii Circului Globus prezintă în stațiunea Mamaia – lângă Pavilionul Expozițional – un show de zile mari, complex și extrem de interesant. Locul de refugiu al celor însetați de spectacole de circ de bună calitate – va găzdui un program adaptat sezonului estival. Cei mai buni artiști de circ din România vă dau întâlnire până pe 1 septembrie 2016, în fiecare săptămână, de marți până duminică, și îi vor încânta pe turiștii de toate vârstele cu un spectacol inedit. Timp de aproximativ 90 de minute, acrobați, jongleri, animale și magicieni în costume sclipitoare își vor dovedi măiestria în Spectacolul “Circul Globus în Vacanță”. Pe parcursul a două luni de zile, copii, părinţi şi bunici vor avea posibilitatea de a vedea spectacolele organizate de Circul Globus la Constanţa. Spectacolul cuprinde numere deosebite de comedii, magie, jonglerii, acrobaţii şi dresuri de animale, iar reprezentaţiile vor avea loc de marți până duminică de la ora 19.30 . Prețul biletelor este cuprins între 20 și 45 RON , în funcție de locul din sala de spectacol. 

 * Apa de mare are foarte multe beneficii pentru ten.

ANGAJĂRI
Terasă la malul mării, situată în staţiunea Cap Aurora, caută urgent bucătar. Se oferă cazare, masă şi salariu atractiv. Pentru informaţii 0765035068.
Simigeria Pavel angajează personal pe termen nelimitat, salariu atractiv, program flexibil, cu sau fără experienţă. De asemenea mai angajează casieră, patiser, cofetar, ospătar. Relaţii la telefon 0744 348120.
Bula, soţia lui Păcală
jooble.org