Expomineralia, pentru iubitorii de frumos...

Expomineralia, pentru iubitorii de frumos...(571)


Pasionații de cristale, pietre prețioase și semiprețioase, precum și de minerale sunt așteptați până duminică, 3 iulie 2016, la Maritimo Shopping Center Constanța, care găzduiește o nouă ediție a unuia dintre cele mai îndrăgite târguri de la malul mării – Expomineralia.

Fie că se pregătesc pentru sezonul cald sau vor să își completeze garderoba cu accesorii în tendințe, clienții Maritimo Shopping Center Constanța, constănțeni și nu numai, vor găsi aici nenumărate opțiuni pentru preferințele lor.

Ediția din acest an a Târgului Internațional de pietre prețioase și semiprețioase Expomineralia este dedicată podoabelor de inspirație marină, venind în întâmpinarea celor care sunt deja cu gândul la vacanța de vară.

Pentru că adâncurile mărilor ascund adevărate comori, Expomineralia le propune clienților să descopere o parte dintre ele. Ediția „comorile adâncurilor” prezintă un mic univers marin, în care vizitatorii pot admira și cumpăra recife coraligene, melci, scoici, crustacee și multe altele.

Vizitatorii Expomineralia sunt întâmpinați cu peste 150.000 de articole, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre au fost utilizate pentru crearea lor.
jooble.org