Ce obligații a impus primăria patronilor din Mamaia

Ce obligații a impus primăria patronilor din Mamaia(1240)


 

Sezonul estival 2013 aduce schimbări pentru patronii din stațiunea Mamaia.
De exemplu, restaurantele vor fi obligate să aibă meniu bilingv. ”Ce dracu, că tot ne dăm mari europeni, mari plimbăreți, și dacă iei să citești acolo numai ciorbă în românește, nu înțelege nimeni. Și atunci vor fi obligați”, a spus Radu Mazăre. Acesta a declarat că decizia a fost discutată în prealabil cu reprezentanții Asociației Patronale Mamaia, care și-a dat acordul.

De asemenea, noile reguli prevăd că toate celelalte unități, în afară de hoteluri, adică magazine, restaurante, cafenele sunt obligate să țină deschis în anumite limite (așa cum sunt hotelurile obligate prin lege).

”În plus, cluburile au obligativitatea de a participa la defilarea săptămânală a carelor alegorice, la carnavalul propriu zis, care durează două luni de zile. Sunt obligate să își facă un car alegoric. Se dau și dimensiunile, și numărul de animatori sau animatoare, ca să nu mai văd două speriate, două leșinate pe carul alegoric. Toți clubiștii vor, ei sunt conștienți, și fac presiuni să deschidă cluburile, știu că e în folosul lor, au investiții de un milion de euro, pentru că atât costă un club, și vor să scoată banii. Dacă nu au deschis, le tragem niște amenzi și le închidem activitatea. Când și-au făcut carul alegoric atunci putem să deschidem”, a mai spus Mazăre.
jooble.org