TNL Constanţa : Comunicat de presă

TNL Constanţa : Comunicat de presă(583)


Biroul Permanent Naţional al Tineretului Naţional Liberal a hotărât, la Brașov, ca Filiala TNL Constanţa să aibă, începând de duminică, 19 iunie a.c., o structură unică condusă de un președinte unic, în persoana lui Bogdan Bola.

Decizia a fost luată pentru a simplifica şi eficientiza modalitatea de organizare a Filialei TNL Constanţa, în scurt timp urmând să fie constiuit un singur birou de conducere atât la organizaţia municipală, cât şi la cea judeţeană.

Biroul Permanent Național al TNL a consfințit un fapt deja cunoscut, anume că în TNL Constanţa nu se mai face diferența dintre fostul TNL şi fostul TDL, toți fiind colegi cu drepturi şi obligații egale. Mulțumesc colegilor mei din țară şi din Constanţa pentru încredere şi pentru efortul depus de-a lungul anilor pentru a duce organizaţia noastră pe unul din locurile fruntaşe din ţară. În perioada imediat următoare, vom trece la o reformare a birourilor de județ şi de municipiu (acolo unde Cristina Văsii rămâne preşedinte unic) şi de revitalizare a organizațiilor de tineret din județ, în vederea alegerilor parlamentare”, a declarat preşedintele TNL Constanţa, Bogdan Bola.
 
jooble.org