Faleza “Trei papuci’”, ecologizată de Polaris şi preşcolari

Faleza “Trei papuci’”, ecologizată de Polaris şi preşcolari(774)Vineri, 10 iunie, Polaris M Holding împreună cu preşcolarii grădiniţei “Comenius” au ecologizat faleza de lângă plaja “Trei papuci”. Acţiunea de ecologizare continua campania “Natura ne protejează, dacă o respectăm!”, desfăşurată în perioada 30.05 – 10.06.2016, şi se înscrie în rândul evenimentelor care au sărbătorit Ziua Internaţională a Mediului.

Ultima etapă a campaniei s-a încheiat cu o acţiune de ecologizare a promenadei de lângă plaja “Trei papuci”. Preşcolarii s-au echipat cu mănuşi, saci, şepcuţe şi au adunat deşeurile din plastic şi hârtie pe care le-au găsit în drumul lor. Deşi participanţii la acţiune au avut vârste cuprinse între 3 şi 6 ani, acest lucru nu i-a împiedicat să ducă la bun sfârşit acţiunea şi să adopte un comportament ecologic corect.

Natura ne protejează, dacă o respectăm” a debutat, în dată de 2 iunie, cu o paradă a costumelor eco, unde preşcolarii şi-au putut etala costumele confecţionate din materiale reciclabile. Pentru a le stimula comportamentul responsabil faţă de mediu şi pe viitor, Polaris le-a răsplătit eforturile micilor ecologişti cu premii.

 “Responsabilitatea companiei noastre nu se rezumă la activitatea pe care o prestam, ci trece dincolo de atribuţiile acesteia. Una dintre activităţile prioritare desfăşurate de Polaris, şi care vizează protejarea mediului înconjurător, este reciclarea deşeurilor de ambalaje. A devenit o necesitate să ne dezvoltăm un comportament ecologic, deoarece starea mediului înconjurător ne afectează, în mod direct, viaţa şi sănătatea. Acesta este şi motivul pentru care sărbătorim zilnic Ziua Mediului, prin acţiunile noastre, nu doar o dată pe an”, au declarat reprezentanţii Polaris.

Pentru alte detalii referitoare la campanie, o puteţi contacta pe 

Călina Spirea – Specialist Relaţii Publice
Telefon: 0728.281.678
calina.spirea@polaris.ro
www.polaris.ro


          
jooble.org