PNL, pregătiri pentru parlamentare

PNL, pregătiri pentru parlamentare(670)


Membrii Biroului Permanent Județean al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal s-au reunit în ședință, vineri după-amiază, pentru a face o scurtă analiză a rezultatelor alegerilor locale din 5 iunie 2016.

În acest context, au fost analizate rezultatele obținute de candidații PNL la nivelul tuturor celor 70 de unități administrative ale județului Constanța atât pentru primăriile și consiliile locale, cât și pentru Consiliul Județean Constanța. De asemenea, s-a hotărât ca, în perioada imediat următoare, o echipă a PNL Constanța să se deplaseze în teritoriu pentru o analiză aprofundată asupra campaniei electorale desfășurate la nivelul anumitor organizații locale.

Nu în ultimul rând, membrii BPJ al PNL Constanța au convenit asupra etapelor privind pregătirea campaniei electorale pentru alegerile generale parlamentare din toamna acestui an.

La finalul ședinței, președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, i-a felicitat pe toți membrii Partidului Național Liberal, implicați în campania electorală pentru alegerile locale.
 
jooble.org