Gheorghe Dragomir mulţumeşte susţinătorilor săi

Gheorghe Dragomir mulţumeşte susţinătorilor săi(695)Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, mulțumește tuturor cetățenilor județului Constanța, care au fost alături, pe parcursul campaniei electorale, de întreaga echipă a PNL.

Le mulțumesc tuturor cetățenilor județului Constanța pentru încurajările și mesajele de susținere pe care ni le-au transmis în cadrul întâlnirilor avute pe perioada campaniei electorale. De asemenea, le transmit că ne bazăm pe toți cei care nu își doresc ca județul nostru să mai fie administrat de PSD. Singura modalitate de a schimba administrația social-democrată este o participare cât mai mare la vot. Împreună putem schimba destinul județului Constanța”, a afirmat deputatul Gheorghe Dragomir.

Parlamentarul liberal le cere scuze constănțenilor, în cazul în care aceștia au fost deranjați de echipele de campanie. „În numele echipei PNL Constanța, îmi cer scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de cei care au participat la campania din ușă în ușă, v-au deranjat sau au fost prea insistenți pe perioada campaniei electorale”, a transmis Gheorghe Dragomir.

Liderul liberalilor constănțeni și-a exprimat încrederea că locuitorii județului Constanța se vor prezenta duminică, 5 iunie a.c., într-un număr foarte mare la urne pentru a vota candidații Partidului Național Liberal. „Fiecare cetățean își poate exprima duminică opțiunea, aprecierea sau nemulțumirea. Fiecare vot neexprimat este un vot dat, în mod tacit, pentru PSD. Mai mult, orice vot irosit pentru un alt candidat decât cel al Partidului Național Liberal, este un vot tot în favoarea Partidului Social Democrat. De aceea, îndemn electoratul constănțean să nu își risipească votul. PNL este singurul partid care poate trimite PSD în opoziție”, a conchis președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir.
 
jooble.org