112

112(2240)


   Nu ştiu exact ce ar trebui, ceas deşteptător, grup de suflători, întreaga fanfară sau un tun?! Constănţeni treziţi-vă! Nu vă credeţi inspiraţi că nu ieşiţi la vot, profitorii mizează pe asta şi vă consideră fraieri! Au venit la putere vânzând ,,gogoşi”. Vă mai aduceţi aminte de păstaia care zugrăvea blocuri ? Probabil că de acolo avea hainele curcubeu la carnaval! De la început nu au avut echipă şi au pornit cu colegii de la marină, au recrutat oameni pentru toate sectoarele din conducere în care ,,produceau” parte şi pentru ei în schimbul OMERTEI. Da concetăţeni, mai rău că în Sicilia! De ce umblau şi umblă cu bodyguarzi?

   Sistemul de sănătate a fost întreţinut în funcţie de afecţiunile fiecăruia fără să bănuiască faptul că într-o zi o să fie nevoie de … urologie. Sistemul de învăţământ gimnazial şi liceal este un aprozar cu conducători din familie în fiecare unitate. Au aruncat infrastructura transportului electric la fier vechi şi avem nişte autobuze uzate grav moral şi irevocabil fizic. În fiecare campanie ni se promiteau (şi se continuă) super-asfaltări şi iluminarea urbei. Nu fiţi naivi, este obligaţia lor şi nu un favor pentru noi. Ţin minte o promisiune de acum 8 ani, introducerea semafoarelor cu timer, ceea ce era deja ceva banal în toate oraşele României. În ciuda promisiunilor avem încă străzi desfundate sau cu asfaltul compromis.

   Plătim cea mai scumpă apă, colectare a gunoiului, gigacalorie prin regiile pe care au pus mâna tot EI. Parcurile au fost atacate de cârciumi din toate părţile, plantările sunt dirijate de interese meschine şi aspectul este tot mai mult de islaz. Au aruncat banii dumneavoastră pe palmieri neviabili la clima noastră. Fântânile arteziene sunt epave cu risc de accidente. 

  Cultura este la nivelul celor care ne-au condus, adică 0! Sportul cu a ei infrastructură aşişderea. Tot centrul oraşului, centrul vechi, strada Ştefan cel Mare au un aspect foarte sumbru. Nu credeţi în amenajările din ultimele 2 luni dinainte de alegeri; se numesc ŢEAPĂ.

   Mamaia este capitala kitschului ! Ce dovadă mai vreţi dacă acum 30-40 de ani aveam plin de turişti străini şi acum beizadelele şi piţipoancele agramate se unduie pe manele. Nu mai ştim să numim hotelurile Romanţa, Sârba sau Sânziana ci doar Oxford , Palm Beach, Hawai sau Malibu!? 

   Atenţie constănţeni, nimeni n-a dat nimic din buzunar (ci sigur doar invers), iar pachete veţi primi de la orice viitor primar. Au gonit toţi investitorii, nu se uzează de fondurile europene, nu se respectă normele de construcţii, nu se gândeşte în perspectivă, câte şi mai câte !!! 

  Am umplut acest articol de semne ale exclamării, dar vă rog votaţi un primar pentru voi şi nu pentru ei. Un primar pentru oraş şi nu pentru turismul lor, unul de-al nostru! Este pe listă, nu este un nume uzat, nu e compromis, nu are toate neamurile ,,ajunse”

ATENŢIE, trag cu tunul sau chem ambulanţa ? Nu fiţi fraierii lor şi ieşiţi hotărâţi la vot !
 
jooble.org