Aşa va arăta noul Complex balnear din Eforie Nord

Aşa va arăta noul Complex balnear din Eforie Nord(628)


Un nou complex balnear și de recuperare va fi construit la Eforie, un proiect al Primăriei Orașului Eforie.

Complexul va fi edificat în zona Șincai din Eforie Nord, proiectul fiind inițiat în 2012 de primarul Ovidiu Brăiloiu. "Proiectarea a fost finalizată în 2014, iar dosarul de finanţare a fost depus la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în noiembrie 2014. În mai 2015, proiectul a fost avizat favorabil în Comitetul Tehnico-Economic al Companiei Naţionale de Investiţii şi acum urmează traseul birocratic firesc pentru finanţare", declară edilul.

El mai spune că, din păcate, acesta este termenul de realizare a proiectelor în România. "Dar este important ca toate obiectivele de investiţii mari să fie făcute cu răbdare şi înţelepciune, pentru că asta va duce la dezvoltarea oraşului nostru", adaugă Brăiloiu.

Complexul balnear şi de recuperare de la Eforie Nord este o investiţie de 11 milioane de euro, fiind cea mai mare investitie publică sau privată din Eforie de după 1989. "Vom crea, prin construirea Complexului, peste 50 de locuri de muncă, iar impactul asupra turismului local va fi unul extrem de favorabil", a mai precizat primarul Ovidiu Brăiloiu. 
jooble.org