Comandament RAJA: Cod Galben, de ploaie şi furtună, până mâine dimineaţă!(582)SC RAJA SA a transmis un comunicat, privind măsurile preventive pe care le-a luat, după anunţarea „Codului Galben” de Alertă, de ploi şi furtună, care este în vigoare până mâine (sâmbătă, 13 iulie), ora 08.00. Iată ce ne anunţă furnizorul de apă şi de servicii de canalizare:

„În urma avertizărilor meteo, privind atenționările de Cod Galben cu averse, ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, trecător cu aspect de vijelie şi căderi de grindină şi cantităţi de apă ce vor depăşi local 20 l/mp şi, izolat, 50 l/mp, la nivelul SC RAJA SA s-a luat măsura activării Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă începând de astăzi, vineri - 12 iulie, ora 15.00 şi până mâine, sâmbătă - 13 iulie, ora 08.00. Pentru buna funcţionare a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare,ca şi pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea, la nivelul comandamentului, au fost constituite echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare.
Asigurăm toţi abonaţii societăţii că RAJA Constanţa va depune toate eforturile, pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă la parametrii optimi. Pentru problemele care pot apărea în funcţionarea sistemului din cauza lipsei de energie electrică (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt), rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA Constanţa va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă, imediat ce sunt rezolvate avariile la liniile de alimentare cu tensiune.
Totodată, facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul central al societăţii, la numărul de telefon: 0241.66.44.44.”
 
jooble.org