Eficienţă maximă a echipelor de intervenţie RAJA pe perioada ploilor(790)


În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, la nivelul municipiului Constanta, dar si in restul judetului, au fost pregatite sa intervina 57 de echipe de intervenţie dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere.

Până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii s-au înregistrat 27 de reclamații privind sistemul de canalizare stradal din Constanţa. Sesizările au au venit din cartierele Km 4-5, Coiciu, Faleza Nord si Poarta 6 si de pe bulevardele Ferdinand, Lapusneanu si Soveja. Echipele de intervenție au răspuns la toate aceste solicitări și multe dintre ele au fost deja rezolvate.

Mai mult, lucrătorii au intervenit și în zonele sensibile ale orașului, pe strada Ahile Mihail și în zonele Delfinariu și Dacia.

S.C. RAJA S.A. face un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, ca, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon 0241.66.44.44.
jooble.org