Gheorghe Dragomir: Declarație de presă

Gheorghe Dragomir: Declarație de presă(861)  Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, transmite, printr-o declarație de presă, un mesaj cu ocazia aniversării a 141 de ani de la înființarea PNL. „Astăzi, 24 mai a.c., se împlinesc 141 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal, primul partid politic din România. Istoria PNL se împleteşte, de-a lungul acestor ani, cu istoria modernă a României. Conturat ca formațiune politică la inițiativa mai multor lideri, printre care Dumitru și Ion C. Brătianu, C.A. Rosetti și frații Golești, Partidul Național Liberal a dat țării noastre oameni de stat, cărturari, economiști, gânditori care au contribuit la dezvoltarea economică și socială a României și și-au închinat viața idealurilor naționale”, declară deputatul Gheorghe Dragomir.

    Liderul PNL Constanța amintește faptul că toate momentele importante din istoria României se leagă de numele Partidului Național Liberal și de liderii acestuia. „Cele mai importante evenimente din istoria modernă a României se leagă de numele și istoria Partidului Național Liberal. Mă gândesc aici la instaurarea monarhiei constituționale (1866), obținerea independenței de stat (1877), ridicarea României la rang de regat (1881), Războiul de întregire a neamului și crearea României Mari (1918), adoptarea Constituției din 1923 și relansarea economică după criza din 1929-1933, și, nu în ultimul rând, la intrarea României în Uniunea Europeană (2007)”, susține parlamentarul liberal constănțean.

   Președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, susține că „Partidul Național Liberal, conștient de misiunea sa istorică, și-a asumat mereu responsabilitatea pentru evoluția României, pentru bunul mers al acestei țări. Astăzi, Partidul Național Liberal este cel mai vechi și mai important partid dintre toate formațiunile aflate pe scena politică românească actuală. La mulți ani, PNL!

 

24 mai 2016 Departamentul de Comunicare al PNL Constanța 
jooble.org