Declarație de presă:   Robert Boroianu (PNL): Cerem demiterea de urgență a lui Dănuţ Căpăţână și demisia președintelui interimar al CJC

Declarație de presă: Robert Boroianu (PNL): Cerem demiterea de urgență a lui Dănuţ Căpăţână și demisia președintelui interimar al CJC(894)


Managerul Spitalului Judeţean Constanţa, Dănuţ Căpăţână, a fost reținut de procurorii DNA după un flagrant. Anchetatorii confirmă cazul de corupţie!
Robert Boroianu, prim-vicepreședinte PNL Constanța, cere demiterea lui Dănuţ Căpăţână de la conducerea Spitalului Județean Constanța și totodată retragerea lui Cristinel Dragomir din funcția de președinte interimar al CJC.

„Domnilor din fruntea CJC, Dănuţ Căpăţână este produsul vostru! Domnule Cristinel Dragomir, dvs. îl menţineţi în funcţie, protejându-l ca pe propriul copil! Ce faceţi acum? De ce nu vă dați demisia? Ați rămas insensibili la protestele a mii de constănţeni sătui să-şi interneze copiii în pat cu carcalacii, să-şi ducă rudele şi prietenii la moarte sigură într-un sistem sanitar deficitar, chiar rudimentar. Acum chiar nu mai este cale de întoarcere! Cerem demiterea de urgență a lui Dănuţ Căpăţână și demisia președintelui interimar al CJC Cristinel Dragomir”, a declarat Robert Boroianu, prim-vicepreședinte PNL Constanța.

Dănuţ Căpăţână este unul dintre produsele pure ale laboratoarelor pesediste. Om fidel, de casă, controlabil, prin care interesele economice ale grupării sunt satisfăcute din plin. Clinici, laboratoare şi secţii externalizate, pacienţi muribunzi izgoniţi din spital pentru a-şi isprăvi şi ultimii cenţi în buzunarele privaţilor agreaţi de Căpăţână&Co. Oare câte milioane de euro au fost sifonate din conturile CJC, via Spitalul Judeţean, direct în afacerile de casă ale băieţilor deştepţi din fruntea judeţului?”, a continuat liderul PNL Constanța, care a subliniat că așteaptă cu interes rechizitoriul procurorilor DNA, care va confirma tot ce se știe deja.
 


19 mai 2016 Departamentul de Comunicare al PNL Constanța
 
jooble.org