Remus Cristy Băisan: „PSD este supărat pe legea electorală dintr-un motiv simplu: acest partid nu se bazează pe programe şi o viziune clară”

Remus Cristy Băisan: „PSD este supărat pe legea electorală dintr-un motiv simplu: acest partid nu se bazează pe programe şi o viziune clară”(1671)


Candidatul Partidului Național Liberal pentru Consiliul Județean Constanța, Remus Cristy Băisan, taxează dur declarațiile vicepreședintelui Consiliului Județean Constanța, Cristinel Dragomir, care se plânge că legea electorală e prea restrictivă. Acesta a precizat că nu e de mirare atitudinea PSD față de lege, având în vedere că acest partid nu are niciun respect față de lege și nici nu se poate reforma.
Atitudinea PSD, exprimată clar de preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Constanța față de legea electorală este una care arată, încă o dată, că acest partid nu se poate reforma”, a declarat liberalul Remus Cristy Băisan.
De asemenea, candidatul PNL pentru Consiliul Județean Constanța susține că „legea este restrictivă, dar în sfârșit există transparență privind cheltuielile de campanie. Consider că cel mai important este să discuți cu oamenii, să le afli problemele și să le arăţi cât se poate de sincer şi clar proiectele tale. Pachetele electorale, şepcuţele, punguţele şi alte mici atenții de campanie nu îşi au rostul”

De aici și supărarea reprezentanților PSD. Acest partid nu are nicio viziune de dezvoltare, niciun proiect, nimic constructiv și, prin aceste pachetele electorale, încerca să păcălească cetățenii. Susținem normele din legea electorală şi le recomand pesediștilor să se învețe cu noul tip de a face campanie electorală”, a conchis Remus Cristy Băisan.

18 mai 2016 Departamentul de Comunicare al PNL Constanța
 
jooble.org