CONCERT ALEXANDRA UŞURELU, LA HARLEQUIN MAMAIA

CONCERT ALEXANDRA UŞURELU, LA HARLEQUIN MAMAIA(911)


Alexandra Uşurelu, una dintre cele mai bine vândute artiste independente din România revine la Constanţa! Alexandra Ușurelu este vocea caldă, curată, blândă, ce cântă despre oameni și emoții, nu despre lucruri, cu o sensibilitate aparte și un timbru vocal ușor recognoscibil. Primul său album, “La capătul lumii“, a primit mai multe nominalizări și a câștigat premiul pentru “Cel mai bun album al anului 2015”, înregistrând într-un an peste 10.000 de exemplare vândute. Cu 300 de concerte susținute în ultimii 3 ani jumătate, Alexandra a devenit rapid una dintre cele mai îndrăgite artiste independente.

Vineri, 27 Mai, ora 21:00, Alexandra vine pentru prima oară la Harlequin Mamaia, împreună cu band-ul său format din Bobby Stoica (pian), Mirel Cumpănaș (chitară) și Florin Romașcu (percuții).

Timp de 80 de minute, Alexandra va cânta cele mai îndrăgite cântece ale sale de pe albumul “La capătul lumii“, precum “Ceva se întâmplă cu noi”, “Ție”, “Acesta-i sufletul meu”, “Prețul Corect”, dar și melodii noi de pe următorul ei album ce este programat să apară în toamnă.

Preţ bilet: 40 de lei. Pentru informaţii şi rezervări sunaţi la 0766 400 181. Eveniment susţinut de: X-Printing, Cuget Liber, Maritimo, Magic FM, Constanţa News şi Telegraf.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri