Complexul Balnear şi de Recuperare - cea mai mare investiţie din EFORIE

Complexul Balnear şi de Recuperare - cea mai mare investiţie din EFORIE(719)


Complexul Balnear şi de Recuperare Eforie este o investiție de 11 milioane de euro, avizată favorabil de către Ministerul Dezvoltării.

Complexul Balnear şi de Recuperare Eforie Nord – zona Şincai este un proiect pe care l-am iniţiat în 2012. Proiectarea a fost finalizată în 2014, iar dosarul de finanţare a fost depus la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în noiembrie 2014. În mai 2015, proiectul a fost avizat favorabil in C.T.E. al C.N.I. şi acum urmează traseul birocratic firesc pentru finanţare. Din păcate, acesta este termenul de realizare a proiectelor în România. Dar este important ca toate obiectivele de investiţii mari să fie făcute cu răbdare şi întelepciune, pentru că asta va duce la dezvoltarea oraşului nostru.
Complexul Balnear şi de Recuperare Eforie este o investiţie de 11 milioane de euro, fiind cea mai mare investiţie – publică sau privată – din Eforie, după 1989, iar sursa finanţării este Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin C.N.I. S.A.. Vom crea, prin construirea Complexului, peste 50 de locuri de muncă, iar impactul asupra turismului local va fi unul extrem de favorabi
l”, a transmis primarul Ovidiu Brăiloiu.
jooble.org