Comunitatea de business Global Manager Galaţi – Brăila s-a întâlnit în cadrul primului cocktail anual. Urmează Constanţa

Comunitatea de business Global Manager Galaţi – Brăila s-a întâlnit în cadrul primului cocktail anual. Urmează Constanţa(819)


      Peste 100 de antreprenori şi top executivi gălăţeni şi brăileni din diverse industrii şi domenii de activitate s-au întâlnit la Hotel Viva Club Galaţi, în cadrul primei ediţii locale a Global Manager Business Cocktail. Participanţii au avut ocazia să se cunoască mai bine, să socializeze şi să facă schimb de informaţii, iar la final trei dintre ei au avut satisfacţia de a câştiga premiile puse în joc la tombola organizată de unul dintre partenerii evenimentului, Estima Motors – dealer Toyota Brăila: trei weekend-uri la munte cu noile modele Toyota şi Lexus Hybrid. Comunitatea de business Global Manager România are în acest moment peste 3.000 de membri în cele mai importante oraşe din ţară. Următoarea întâlnire Global Manager Business Cocktail are loc joi, 12 mai, la Braşov, fiind urmată până în luna iunie de întâlnirile de la Cluj, Constanţa, Bacău, Timişoara şi Tg. Mureş. Lansată de Oameni şi Companii în anul 2012, Global Manager România este o comunitate națională de antreprenori şi executivi de top care comunică și se întâlnesc regulat. Oameni şi Companii oferă soluţii de comunicare directă cu peste 25.000 executivi şi lideri din 50 de comunităţi de business şi profesionale. De acces la comunităţile Oameni şi Companii beneficiază anual circa 500 de companii şi peste 2.500 de manageri de marketing şi de vânzări.
jooble.org